FCSB sună adunarea! Cine sunt jucătorii care nu vor merge în cantonamentul din Olanda

FCSB Mihai Stoica Reunire FCSB Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2024, 22:10
Data actualizarii: Marti 11 Iunie 2024, 22:09
FCSB se va reuni vineri, 14 iunie, iar noua campioană a României va pleca două zile mai târziu într-un cantonament în Olanda.

FCSB va petrece 13 zile în cantonamentul din Olanda, acolo unde va disputa și câteva partide amicale, unul împotriva formației Almere City, locul 13 în ultima ediție din Eredivisie.

FCSB sună adunarea! Cine sunt jucătorii care nu vor merge în cantonamentul din Olanda

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit detalii despre reunirea lotului, a anunțat cine sunt jucătorii care vor ajunge mai târziu în cantonament, dar și cei care nu vor face deplasarea în Olanda.

"Vineri dimineață ne reunim. Duminică dimineață e plecarea. Vineri și sâmbătă ne antrenăm în bază, iar duminică după-amiază la temperaturi mult mai scăzute.

Acum mi-a trimis mesaj Ngezana. A bătut cu 3-1 pe Zimbabwe (n.r - în preliminariile CM). L-am felicitat și i-am amintit că ne întâlnim în Olanda. În 3 zile a jucat două meciuri titular pentru Bafana Bafana. El e posibil să se căsătorească și să vină cu proaspăta soție. L-am lăsat până pe 19. Pe Kiki l-am lăsat până pe 21. Kiki a primit două zile în plus pentru că a câștigat ambele meciuri. Ngezana a făcut și un egal.

Pantea și Octavian Popescu (n.r - care se recuperează după accidentare) rămân la București. Lixandru vine cu o zi întârziere dintr-un motiv foarte frumos, se căsătorește fratele lui. Risto vine în după-amiaza zilei în care facem vizita medicală", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • Pe lângă Octavian Popescu și Alexandru Pantea, FCSB nu îi va avea în cantonamentul din Olanda nici pe Florinel Coman, Ștefan Târnovanu, Darius Olaru și Adrian Șut, care sunt în Germania pentru EURO 2024.
  • Pe 18 iunie, FCSB își va afla adversara din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, fază care se va disputa pe 9/10 iulie (turul) și 16/17 iulie (returul).

Almere City, adversara lui FCSB în cantonamentul din Olanda

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat recent că echipa ar urma să dispute un meci de verificare în compania celor de la Almere City, formație care a încheiat pe locul 13 în precedentul sezon de Eredivisie.

"Reunirea este pe data de 14, vizita medicală. Pe 16 vom pleca în Olanda, unde avem deja perfectat un meci pe 28. Pe 29 ne întoarcem. Pe 28 vom juca cu Almere, o echipă de primă ligă din Olanda.

Pe 24 sau pe 25 probabil că vom lua un meci sau dacă nu găsim un adversar care să ne convină, vom rămâne cu un singur meci. Bineînțeles că nu vor veni jucătorii care vor face deplasarea cu echipa națională în Germania", declara recent Mihai Stoica.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!