Liga 1

Fotbalistul de la Dinamo pe care Răducioiu speră să-l „resusciteze”: „O să am o discuție cu el!”

Florin Răducioiu anunță că va purta o discuție bărbătească cu jucătorul cheie de la Dinamo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:41
Data actualizarii: Vineri 14 Ianuarie 2022, 18:47

Proaspăt numit în funcția de team manager la Dinamo, Florin Răducioiu se implică activ în viața echipei din „Ștefan cel Mare” și îl invită pe Deian Sorescu la o discuție tête-à-tête.

Sorescu a fost omul de bază al lui Dinamo în startul sezonului, însă aportul său a scăzut considerabil după ratarea transferului la FCSB și a dispărut aproape de tot din joc în momentul în care Rednic a venit la echipă.

Acum, Dinamo are antrenor nou (Flavius Stoican), dar și un om nou în conducerea clubului, în persoana lui Florin Răducioiu. Cel din urmă dorește să aibă o discuție cu liderul grupării dinamoviste, pentru a găsi împreună o cale prin care fotbalistul să dea din nou randamentul din startul sezonului.

„Mă aştept la mai mult de la Sorescu, pentru că e un jucător important, e un jucător care poate să facă diferenţa. O să am, din nou, o discuţie cu el”, Răducioiu pentru TelekomSport.

Deian Sorescu a bifat 20 de meciuri pentru „câini”, 19 în Liga 1 și unul în Cupa României, în care a marcat 8 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Sorescu, dorit de o echipă din Polonia

Dinamo are o ofertă clară de la Rakow, locul 3 din campionatul Poloniei, pentru Deian Sorescu. 700 de mii de euro oferă polonezii.

Mureșan nu vrea însă să-l lase pe căpitanul lui Dinamo să plece pe mai puțin de 1 milion de euro. În plus, oficialul dinamovist este nemulțumit de felul în care Rakow vrea să achite suma de transfer, care cere să plătească în rate - mai multe detalii AICI!

Modifică setările cookies