Liga 1

Un fost antrenor al lui Dinamo știe ce trebuie să facă Sorescu pentru a-și salva cariera: ”Nu mai are evoluțiile care l-au dus la naționala România”

Deian Sorescu rămâne unul dintre cei mai importanți jucători de la Dinamo.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 00:02
Data actualizarii: Marti 11 Ianuarie 2022, 00:05

Fotbalistul vrea însă să plece de la echipă, din cauza situației sportive proaste pe care o traversează „câinii”. Acesta a avut mai multe oferte, atât din țară, de la FCSB și Universitatea Craiova, cât și din afară, de la Legia Varșovia.

Din nefericire pentru acesta, Dinamo nu a ajuns la un acord cu nimeni, iar el a rămas la penultima echipă din clasament. Adi Mihalcea, fost antrenor la Dinamo, crede că Sorescu ar trebui lăsat să plece, deoarece la Dinamo nu mai poate progresa.

Deian ar trebui să plece, nu mai poate să progreseze. I-am citit și declarațiile, își dorește enorm să nu mai rămână. Să-l lase să plece. El nu mai are evoluțiile care l-au dus la naționala României. Este plafonat! Trebuie să schimbi mediul pentru a progresa. Se vede că nu mai are motivația de la începutul campionatului, dar acele probleme sunt alibiuri. 

Eu, pe vremea când aveam 19 ani și eram la începutul carierei, stăteam cu Poliția la Dinamo. Ne alergau spectatorii”, a spus Adrian Mihalcea, la ProSport.

Fotbalistul de 24 de ani cotat la 1.9 milioane de euro a marcat de 8 ori și a oferit o pasă de gol în cele 19 meciuri jucate în actuala ediție a Ligii 1.

Modifică setările cookies