Liga 1

Deian Sorescu merge în Polonia? Iuliu Mureșan are o ofertă clară pentru cel mai important jucător de la Dinamo

Deian Sorescu este pe punctul să o părăsească pe Dinamo în această iarnă.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 22:17
Data actualizarii: Miercuri 12 Ianuarie 2022, 22:28

Deian Sorescu (24 ani) este cel mai curtat jucător de la Dinamo, iar Iuliu Mureșan a susținut că dacă va veni o ofertă în jurul a 1 milion de euro, fotbalistul din Ștefan cel Mare are undă verde să plece. La fel au ținut de preț „câinii” și în vară, când Zăvăleanu a anunțat că nu l-a lăsat pe Sorescu să plece la FCSB pentru că Gigi Becali oferea doar 700.000 de euro, cu mult mai puțin decât cota sa de pe transfermarkt, care era de 1,4 milioane de euro. 

Pentru a-și securiza banii care să o salveze pe Dinamo de la faliment, Iuliu Mureșan pare să nu mai fie așa exigent. Iar jurnalistul Emanuel Roșu afirmă că Deian Sorescu are o ofertă clară de la Rakow, locul 3 din campionatul Poloniei. De asemenea, acesta susține că nici Gaziantep FK, fosta echipă a lui Marius Șumudică, nu și-a luat gândul de la jucătorul lui Flavius Stoican. 

Potrivit aceleiași surse, directorul special al lui Dinamo este nemulțumit de modul în care Rakow dorește să achite transferul lui Dinamo. Mai precis, vrea ca polonezii să plătească suma în mai puține rate. 

Cu toate că gruparea din Ștefan cel Mare este pe penultimul loc, în acest sezon, Deian Sorescu a bifat 20 de meciuri pentru „câini”, 19 în Liga 1 și unul în Cupa României, în care a marcat 8 goluri și a oferit o pasă decisivă.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies