Sepsi - FCSB Elias Charalambous Superliga Superliga Elias Charalambous

Fotbalistul care l-a impresionat pe Elias Charalambous după Sepsi - FCSB: "Fantastic!"

Sepsi OSK - FCSB s-a încheiat 2-5.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 23:29
Data actualizarii: Duminica 24 Septembrie 2023, 23:28

Cele două cluburi s-au înfruntat în a 10-a etapă a sezonului regulat din Superliga României pe stadionul „Sepsi” din Sfântu Gheorghe. Arena covăsnenilor a fost plină ochi împotriva FCSB-ului.

Fotbalistul care l-a impresionat pe Elias Charalambous după Sepsi - FCSB: "Fantastic!"

După meci, Elias Charalambous și-a felicitat jucătorii și a evidențiat evoluția lui Mihai Lixandru, care i-a luat locul lui Joyskim Dawa în primul „11” pentru meciul cu Sepsi OSK, din cauza faptului că stoperul e suspendat.

„Vreau să-mi felicit și eu jucătorii pentru efort, pentru cele trei puncte. Pentru marea victorie. Nu știu dacă ne așteptam să începem atât de bine meciul cu două goluri. Am avut trei meciuri într-o săptămână, nu a fost ușor. Am reușit să păstrăm cele trei puncte și hai să o facem la fel de acum încolo. Sărbătorim în seara asta cele trei puncte.

Întotdeauna spun că e bine că marcăm prin mulți jucători. Sper că Olaru va continua la fel. Lucrează mult, ca toți ceilalți jucători. Toți au înscris goluri frumoase. Nu pot să spun care e cel mai bun. Sunt fericit pentru băieți.

E bine să joci la trei zile. În loc să te antrenezi, e mai bine să joci. Ar fi fost perfect nouă puncte din aceste trei meciuri. Dar e bine și șapte. Trebuie să continuăm să muncim. Aș vrea să câștigăm toate meciurile. Frumos e când dai goluri multe, când e spectacol, dar e bine să iei cele trei puncte.

Lixandru lucrează fantastic încă din prima zi de când sunt aici. Când cineva muncește, va fi răsplătit. Lix a fost fantastic azi. Suntem fericiți că a revenit, vom avea nevoie de toți jucătorii în acest sezon”, a spus Elias Charalambous după meci.

Sepsi OSK - FCSB 2-5

Adrian Șut a dat startul recitalului încă din al șaselea minut al confruntării. Darius Olaru a înscris, ulterior, un supergol de la marginea careului (minutul 11) și a dus scorul la 2-0 în favoarea roș-albaștrilor.

Sepsi OSK a redus din diferență în repriza secundă prin Safranko (51), dar FCSB a refăcut avantajul. Florinel Coman l-a învins pe Niczuly la doar șase minute diferență (57).

Totuși, covăsnenii au dat din nou semne de revenire. Cosmin Matei a țâșnit în banda stângă și i-a centrat lui Alimi, care a îndeplinit o simplă formalitate și l-a executat pe Târnovanu (60).

FCSB și-a dovedit clasa și a înscris două goluri rapide. Octavian Popescu a rupt plasa în minutul 69, iar Damjan Djokovic a transformat exemplar o lovitură de la 11 metri în minutul 75 și a închis tabela de marcaj la 5-2.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!