VIDEO EXCLUSIV Forever Young. Mihai Pintilii a dezvăluit vârsta până la care mai putea juca fotbal 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 23 Aprilie 2024, 20:59
Data actualizarii: Marti 23 Aprilie 2024, 21:10

Mihai Pintilii a fost invitatul lui Andru Nenciu la Poveștile Sport.ro. 

Întruchiparea ambiției și a devotamentului pe teren, Mihai Pintilii, actualul antrenor secund de la FCSB, a fost genul de jucător în care nu numai staff-ul avea încredere totală, ci și toți coechipierii. 

Un om de bază, un tip săritor, un coleg care punea umărul la greu. A fost campion cu Steaua, a strâns 45 de selecții la națională, iar acum are un rol esențial în parcursul roș-albaștrilor din acest sezon. 

  • Mihai Pintilii

Forever Young. Mihai Pintilii a dezvăluit vârsta până la care mai putea juca fotbal 

Mulți s-au întrebat de ce s-a retras la doar 34 de ani. Cu o capacitate de efort imensă și seriozitate 200 la sută în pregătire, fostul fotbalist din Iași ar fi putut avea o carieră mult mai lungă. Misterul retragerii a fost elucidat la emisiunea Poveștile Sport.ro, difuzată de Sport.ro și VOYO. 

"Puteam să joc și la 40 de ani", spune Pintilii. A ales să fie antrenor și se inspiră de la Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid. Pintilii s-a retras în urmă cu patru ani pentru că nu putea să țină pasul cu Man și Coman. Soția a insistat să mai joace.

"Nu la nivelul Stelei să joc, dar la o altă echipa în campionat clar și acuma mai jucam", a mai spus Pintilii, la emisiunea Poveștile Sport.ro, moderată de Andru Nenciu. 

Mihai Pintilii va împlini 40 de ani pe 9 noiembrie. S-a retras pe 1 februarie 2020. La echipa națională a marcat un gol de generic într-un meci cu Ungaria. 

Actualul antrenor secund al liderului FCSB a strâns sub tricolor 45 de selecții și a fost om de bază al naționalei la ultima ediție a Campionatul European la care participat România, în 2016, sub comanda lui Anghel Iordănescu. 

Campionatul European din Germania (14 iunie - 14 iulie) va fi transmis în direct de Pro TV, Pro Arena, VOYO și Sport.ro. 

VIDEO Mihai Pintilii, la Poveștile Sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!