VIDEO Florin Tănase cere ca FCSB să fie lăsată în Ghencea: "Au făcut stadionul din banii noștri! Să răspundă în fața instanțelor"

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 08:05
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 08:06

FCSB a obținut o victorie clară contra Farului, scor 4-0, iar echipa lui Toni Petrea a rămas la două puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu patru runde rămase de jucat din play-off.

În cazul în care FCSB și CFR Cluj vor avea rezultate identice sau asemănătoare în următoarele trei etape, finala pentru titlu se poate disputa în ultima rundă, la duelul direct.

Florin Tănase cere ca FCSB să fie lăsată în Ghencea

Pentru partida cu CFR Cluj, FCSB a anunțat că intenționează să joace pe Stadionul Steaua, având în vedere că Arena Națională nu va fi disponibilă la acel moment. Totuși, gruparea patronată de Gigi Becali se teme că va fi din nou refuzată în Ghencea, iar căpitanul Florin Tănase a avut o reacție dură la finalul partidei de la Ovidiu.

"Ne dorim să jucăm în Ghencea, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri și noi n-avem voie să jucăm? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg", a spus Tănase.

Florin Tănase, autor al unei triple în meciul cu Farul, a vorbit și despre Florinel Coman, cel care a avut o prestație foarte bună, a reușit un assist și a obținut un penalty.

"Coman este un jucător valoros. Aici știți cum este patronul, la noi nu prea are răbdare. Nu avea că să uite fotbalul, eu îl văzusem de la antrenamente că și-a revenit, nu îl mai durea acea operație. Era pe drumul cel bun, doar avea nevoie de minute", a mai spus Tănase.

Program FCSB:

  • Etapa 7: FC Argeș (a)
  • Etapa 8: Universitatea Craiova (d)
  • Etapa 9: FC Voluntari (d)
  • Etapa 10: CFR Cluj (a)

Program CFR Cluj:

  • Etapa 7: Farul (a)
  • Etapa 8: FC Argeș (d)
  • Etapa 9: Universitatea Craiova (a)
  • Etapa 10: FCSB (d)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!