Florin Raducioiu Dinamo Superliga

Florin Răducioiu analizează ultimul transfer de la Dinamo: ”Aveam nevoie”

Dinamo a profitat de criza de la Gaz Metan Mediaș și a transferat mai mulți jucători.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 24 Februarie 2022, 09:33
Data actualizarii: Joi 24 Februarie 2022, 09:36

Flavius Stoican și-a dprit să întărească echipa și astfel a decis să îi aducă pe Răzvan Grădinaru, Gabriel De Moura şi Vlad Morar, după ce aceștia și-au reziliat contractele cu Gaz Metan Mediaș.

Cei trei au semnat deja contractele, în timp ce, de săptămâna aceasta, a ajuns la antrenamente și se Irobiso, care urmează să semneze cu gruparea din capitală.

Florin Răducioiu, noul team-manager al lui Dinamo, a comentat acest transfer, considerând că Dinamo avea nevoie de un astfel de jucător deoarece Azankpo este accidentat.

"Era nevoie (n.r. de Irobiso) pentru ca Azankpo are probleme medicale se va intoarce sapatamana viitoare la Bucuresti. Vedem care e starea lui. Aveam nevoie. Avem nevoie de jucatori experimentati, care joaca in campionatul nostru si stiu bine campionatul nostru", a spus Florin Răducioiu, la Telekom Sport.

Iuliu Mureșan a anunțat, săptămâna trecută, în direct la PRO X, transferul lui de Irobiso, de la Gaz Metan Mediaș.

Irobiso și-a dat acordul să semneze cu noi. A fost amânat până pe 23 de Comisii. Să sperăm că îl putem înregistra. Va crește clar valoare lotului și nivelul jocului", a spus Mureșan, la Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!