VIDEO Flavius Stoican ține garda sus! Mesajul transmis spre FCSB 

Dinamo joacă vineri, la Pitești, cu FC Argeș, într-un meci din runda a 22-a, iar în etapa a 23-a va întâlni vicecampioana FCSB. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 16:50
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 17:06

Într-o conferință de presă care a avut loc joi, Flavius Stoican a vorbit și de meciul cu FC Argeș, dar a fost întrebat și despre partida cu echipa lui Toni Petrea. 

Stoican, mesaj spre FCSB

Sigur pe el, succesorul lui Mircea Rednic a transmis că va scoate cea mai bună versiune din elevii săi, chiar dacă Dinamo l-a pierdut pe Deian Sorescu, transferat în Polonia, iar situația din clasament e dezastruoasă. 

"Toată energia mea este canalizată pe acest meci cu FC Argeş, chiar dacă numeric nu suntem cum trebuie. Rămâne să nu facem greşeli mai multe decât adversarul. Cu siguranţă veţi vedea o atitudine pe care o doresc suporterii. Despre meciul cu FCSB fiţi convinşi că voi face tot ce îmi stă în putinţă, atât eu cât şi jucătorii, să ne ridicăm la nivelul celor de la FCSB.

Nu contează unde se va juca, este important ca noi să fim 100% din toate punctele de vedere. Contează starea de spirit şi încrederea, dar până la meciul cu FCSB ne dorim ca meciul cu FC Argeş să ne dea un plus de încredere. Contează cum îl abordăm şi nu vreau să găsim un alibi că suntem doar 17, că suntem tineri. Ei sunt favoriţi, sunt pe locul 8, sunt în cărţi (pentru play-off), noi suntem în căutări. Sperăm să ne ridicăm şi la nivelul lui FC Argeş", a declarat Flavius Stoican. 

Dinamo, 12 puncte după 21 de etape

Stoican are de rezolvat și o ecuație dificilă: cu cine îl va înlocui pe Sorescu. În acest sezon, timișoreanul a acumulat 19 prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă. Cu toate că a avut evoluții bune, mai ales în prima parte a campionatului, jucătorul nu a putut împiedica declinul lui Dinamo, care a încheiat 2021 pe penultimul loc, cu doar 12 puncte după 21 de etape.

Modifică setările cookies