VIDEO Flavius Stoican, prima reacție după plecarea lui Sorescu: ”Și-a luat 'la revedere' și i-au dat lacrimile”

Deian Sorescu (24 de ani) a plecat în Polonia, la Rakow Czestochowa. În schimbul său, Dinamo va primi o sumă cuprinsă între 800.000 și un milion de euro, care va permite clubului achitarea anumitor datorii.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:02
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 15:25

Flavius Stoican a vorbit despre plecarea lui Deian Sorescu, despre momentul despărțirii de vestiar și este convins că acesta va demonstra în Polonia.

"Pentru noi, nu vreau să dau un procent în privința lipsei lui Sorescu, dar sunt convins că va demonstra că este de valoare. Pe lângă calitățile pe care le are, este un fotbalist special. 

Prima reacție a lui Flavius Stoican după plecarea lui Sorescu de la Dinamo

Dinamo, aflându-se pe loc retrogradabil, un jucător să fie curtat de atâtea echipe înseamnă că este un caz special. A primit un salariu destul de bun. Sorescu este special, un caracter puternic, și cred că va reuși.

Nu a trecut prin momente prea fericite în decursul acestui campionat. Rezultatele, dezamăgirile, problemele pe care le-a avut cu fanii. Când a plecat de la Dinamo, vorbele lui către colegi au fost ‘Vă rog frumos, încercați să scoateți Dinamo și pentru mine’. Și-a luat la revedere de la Ema Dolha și i-au dat lacrimile. Faptul că și-a luat la revedere cu lacrimi în ochi spune multe despre caracterul lui. Este un băiat care a suferit pentru Dinamo", a explicat Flavius Stoican, la conferința de presă.

Din informațiile știrilor PRO TV, Dinamo va încasa 1 milion de euro pe Deian Sorescu. 

Doar că suma va fi livrată timp de un an în conturile grupării din Ștefan cel Mare. Totodată, Iuliu Mureșan și-a mai securizat și un procent de 15% dintr-un posibil viitor transfer al jucătorului de la Rakow.

În acest sezon, Deian Sorescu a acumulat 19 prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă. Cu toate că a avut evoluții bune, mai ales în prima parte a campionatului, jucătorul nu a putut împiedica declinul lui Dinamo, care a încheiat 2021 pe penultimul loc, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Modifică setările cookies