Liga 1

Sorescu, avertizat după transferul în Polonia: ”Dacă nu alergi, ești scos după 20 de minute”

Deian Sorescu (24 de ani) a plecat în Polonia pentru a semna cu cei de la Rakow Czestochowa.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 08:29
Data actualizarii: Joi 20 Ianuarie 2022, 08:33

Sergiu Hanca a ajuns tot în Polonia de la Dinamo, în urmă cu trei ani, și ”salută” alegerea făcută de Sorescu de a juca pentru Rakow. În același timp, fostul dinamovist îl avertizează pe Sorescu.

"Rakow este un club foarte bine organizat. Campionatul polonez este foarte bun, în fiecare an se vând fotbaliști de aici în Anglia, Germania pentru 10 milioane de euro. Este un campionat bun, se aleargă foarte mult.

Sergiu Hanca: ”Dacă nu alergi, ești scos după 20 de minute”

Sorescu trebuie să uite ce era în România. Aici nu merge să păcălești pe nimeni, dacă într-un meci nu alergi, ești scos după 20 de minute. La noi, în România, după trei-patru goluri toată lumea vrea să se transfere. 

Sorescu va reuși în Polonia, are calitățile fizice care se cer aici. Îmi doresc ca el să reușească aici. Foarte mulți jucători români sunt doriți acum în campionatul Poloniei, pe lângă Sorescu.

Cred că noi, românii care deja suntem aici, am deschis drumul pentru alți jucători români prin evoluțiile noastre", a spus Sergiu Hanca, la Digi Sport.

Din informațiile știrilor PRO TV, Dinamo va încasa 1 milion de euro pe Deian Sorescu. 

Doar că suma va fi livrată timp de un an în conturile grupării din Ștefan cel Mare. Totodată, Iuliu Mureșan și-a mai securizat și un procent de 15% dintr-un posibil viitor transfer al jucătorului de la Rakow.

În acest sezon, Deian Sorescu a acumulat 19 prezențe în Liga 1, în care a reușit să marcheze 8 goluri și să ofere o pasă decisivă. Cu toate că a avut evoluții bune, mai ales în prima parte a campionatului, jucătorul nu a putut împiedica declinul lui Dinamo, care a încheiat 2021 pe penultimul loc, cu doar 12 puncte după 21 de etape. 

Modifică setările cookies