Flavius Stoican Bobi Verdes CS Mioveni Emilian Dolha Marius Stoica Superliga

NEWS ALERT Flavius Stoican, dat afară de la CS Mioveni! Antrenor nou pentru argeșeni: au tăiat o singură literă din nume

Din colectivul tehnic nu vor mai face parte nici secundul Bobi Verdeș și nici antrenorul de portari Emilian Dolha.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 15:04
Data actualizarii: Marti 01 Noiembrie 2022, 15:12

CS Mioveni a anunțat marți după-amiază că ”banca tehnică a echipei de fotbal a fost schimbată”, în aceeași zi în care din Superliga au plecat Nicolae Dică de la FCSB și Ilie Poenaru de la UTA!

”În urma unei analize a rezultatelor din ultima perioadă, Consiliul Director a luat în această dimineață mai multe măsuri în ceea ce privește banca tehnică.

Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceiași termeni s-au încetat raporturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și cu antrenorul de portari Emilian Dolha.

Conducerea clubului le mulțumește pentru munca depusă la echipă și le urează succes în continuare!

Marius Stoica este noul antrenor principal al echipei CS Mioveni

De pregătirea echipei, se va ocupa în perioada următoare următorul staff: # Marius Stoica – antrenor principal # Iordan Eftimie, Iulian Preda – antrenori secunzi # Iulian Ilie – antrenor cu portarii # Vlad Țăran – preparator fizic”, a precizat clubul din Mioveni pe site-ul oficial.

Următorul meci al CS Mioveni (locul 16, ultimul, în Superliga, cu doar 8 puncte) este programat vineri, 5 noiembrie, ora 21:00 în deplasare, la Farul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!