Flavius Stoican, după înfrângerea cu Hermannstadt: „Suporterii vor asta”. La ce s-a referit antrenorul lui CS Mioveni

CS Mioveni - FC Hermannstadt Flavius Stoican Superliga Superliga Flavius Stoican
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 21:15
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 21:13
CS Mioveni a pierdut cu 0-2 confruntarea cu FC Hermannstadt.

Flavius Stoican a vorbit în urma înfrângerii despre evoluția slabă a echipei sale, evidențiind faptul că a tot încercat să le ridice moralul elevilor săi.

„O primă repriză mai echilibrată, apoi în a doua, pe o greșeală, dă gol Paraschiv, cu un șut senzațional. Apoi fază fixă și 2-0. Dar mă așteptam la mai mult, însă azi chiar am fost o echipă modestă.

În mare parte, le-am spus băieților doar să ridice capul, să nu mai fie dezamăgiți, pentru că trebuie să fim dornici în timpul jocului, după aia nu mai are rost. Pe teren trebuie să arătăm totul. Capul sus, ăsta e fotbalul.

I-am văzut fără pic de încredere, e normal, ne așteptam cu toții să facem un meci bun. Suporterii își doresc să câștigăm mai ales meciurile de acasă, dar nu suntem într-un moment bun, cu siguranță.

Când am venit la echipă, am dat totul să le ridic moralul, încrederea și am sperat să avem mai multe puncte. Din păcate, atât am reușit”, a spus Flavius Stoican, după meci.

În următoarea partidă, CS Mioveni se va confrunta cu Farul Constanța vineri, 4 noiembrie, de la ora 21:00. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro, alături de celelalte partide ale etapei 17 din Superligă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!