Liga 1

FCSB și Universitatea Craiova, amenzi usturătoare după meciurile din etapa a unsprezecea

FCSB și Craiova lui Rotaru și-au aflat amenzile pentru incidentele de la meciurile din etapa a unsprezecea a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 21:31
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 21:38

FCSB a obținut o victorie chinuită pe terenul Chindiei Târgoviște, scor 1-0, în etapa a unsprezecea a Ligii 1. Cele trei puncte i-au costat scump însă pe vicecampioni, care vor trebui să achite o amendă de 22.500 de lei, în urma incidentelor din tribune.

„În baza art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancționează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 22.500 lei”, anunță LPF prin intermediul site-ului oficial. 

Articolele enunțate de Comisia de Disciplină interzic „introducerea în locurile de desfăşurare a jocurilor de băuturi alcoolice, obiecte şi materiale explozive, incendiare şi fumigene, substanţe toxice, halucinogene şi iritante, alte obiecte ce au fost folosite de spectatori la acţiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot contribui la producerea unor acte de violenţă”, respectiv „aprinderea ori aruncarea cu obiectele prevăzute la alin. 3, lit. a), spre alţi spectatori sau spre/în terenul de joc”.

Nici Universitatea Craiova nu a săpat de sacțiuni. Oltenii lui Rotaru au fost amendați cu 15.000 de lei în baza acelorași articole, după ce suporterii au apris torțe în tribune și au oprit meciul pentru câteva minute.

„În baza art. 82.2 și 3.a și c, raportat la art.83.2.d din RD, se sancționează clubul Universitatea Craiova cu penalitate sportivă de 15.000 lei”, anunță LPF.

Universitatea Craiova s-a impus, scor 2-0, pe terenul rivalei FCU Craiova, în etapa a unsprezecea a Ligii 1.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies