paul iacob chindia FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Liga 1

FCSB renunță la un transfer, la câteva ore după oferta făcută de Gigi Becali! De ce a picat totul

Gigi Becali a anunțat că a făcut deja o ofertă, însă lucrurile s-au complicat în ultimele 24 de ore.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Februarie 2022, 22:59
Data actualizarii: Vineri 11 Februarie 2022, 23:02

Joi seară, în presă a apărut informația potrivit căreia Paul Iacob (25 de ani), fundașul central al Chindiei, este dorit de FCSB. Jucătorul format de Academia Hagi se află în ultimele șase luni cu formația din Târgoviște, astfel că în vară poate semna din postura de jucător liber.

FCSB renunță la Paul Iacob

Gigi Becali a confirmat, vineri, că i-a făcut o ofertă lui Iacob pentru un eventual transfer în vară, la recomandarea lui Mihai Stoica, însă managerul general de la FCSB susține că mutarea nu se va mai realiza.

Stoica s-a arătat nemulțumit de faptul că informația legată de transferul lui Paul Iacob a apărut în presă și a dat naștere unor licitații pentru jucător. Oficialul lui FCSB spune că, în ciuda faptului că îl apreciază pe stoper, se va întâlni cu agentul său și îi va transmite că oferta nu mai este de actualitate.

"M-a deranjat că a apărut, mie nu-mi place să facem licitații. Eu o să mă întâlnesc cu agentul lui, Lucian Marinescu, și o să-i spun că eu nu mai... sunt alte echipe care îl pot lua.

Până la urmă, am atras atenția celorlalte competitioare că e jucător de FCSB", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

  • 900.000 de euro este cota lui Paul Iacob, potrivit transfermarkt.com.
  • 26 de meciuri a jucat în acest sezon Paul Iacob pentru Chindia (23 în campionat și 3 în Cupa României).

Gigi Becali: „MM Stoica zice că e foarte bun!” 

Patronul roș-albaștrilor a confirmat că a trimis o ofertă către Paul Iacob pentru a-l transfera, dezvăluind că cel care i l-a propus a fost Mihai Stoica, managerul general al echipei. 

„Da, am făcut o ofertă să semnăm pentru la vară. MM Stoica zice că e foarte bun, eu nu-l cunosc. Merg pe mâna lui MM Stoica pentru că eu nu mă pricep la fundași. El zice că e bun”, a declarat Gigi Becali pentru GSP. 

Modifică setările cookies