VIDEO EXCLUSIV FCSB nu a fost prima opțiune pentru Billel Omrani. Dezvăluire neașteptată a lui Neluțu Varga: "M-a sunat de 100 de ori"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Septembrie 2022, 23:59
Data actualizarii: Luni 19 Septembrie 2022, 23:33

Billel Omrani (29 ani) a ajuns la un acord cu FCSB și a semnat un contract cu vicecampioana României. 

Fotbalistul algerian a semnat cu echipa lui Gigi Becali, fiind și unul dintre jucătorii pentru care patronul de la FCSB a insistat de-a lungul ultimelor sezoane.

Billel Omrani a rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj în această vară, timp în care nu s-a pregătit alături de nicio echipă.

Dorit de Gigi Becali de mult timp, Billel Omrani a avut pretenții financiare deosebite la discuțiile din trecut, însă, într-un final a ajuns la o înțelegere cu patronul de la FCSB. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV, Neluțu Varga a comentat transferul algerianului, declarând că fotbalistul s-a rugat de el să revină la CFR Cluj.

"Nu deloc, că nu l-am dorit! Înainte de a veni la FCSB m-a sunat de 100 de ori, s-a rugat să vină înapoi. În mod expres m-a sunat pe mine personal, nu a mai sunat conducerea. Mă ruga pe mine să încerc să-l înțeleg că a greșit atunci când a cerut nu știu câți bani pentru prelungire", a declarat Neluțu Varga în exclusivitate pentru PRO TV

Salariu uriaș încasat de Omrani la FCSB

Becali a dezvăluit că a fost de acord să-i plătească atacantului un salariu de 20.000 de euro pe lună și că i-a achitat și o sumă de bani la semnătură, pe care n-a dorit să o dezvăluie, însă pe care, după spusele sale, a negociat-o la sânge.

"Salariul lui Omrani este în notă cu celelalte de la echipă. I-am dat 20.000 de euro.

I-am dat și bani la semnătură, însă nu i-am dat mult. Păi i-am spus: 'Păi, bă..., tu faci pretenții!? Păi nu vezi, bă, că ești șomer de trei luni de zile? Ce să-ți mai dau?'", a spus Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!