Fotbal intern

"Am promis că o să-l remarc, vreau să-l laud!" Ilie Dumitrescu, reverență în fața unui jucător de la FCSB

FCSB a arătat duminică seara ca o echipă care știe să întoarcă un meci cu un adversar complicat.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 23:10
Data actualizarii: Duminica 31 Octombrie 2021, 23:32

FCSB s-a impus duminică seara, scor 2-1, în fața echipei FC Argeș, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1.

FCSB - FC Argeș 2-1

Piteștenii erau neînvinși din august și au demonstrat că au devenit o echipă solidă a Ligii 1, cu argumente pentru calificarea în play-off. Deși elevii lui Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi au deschis scorul, FCSB a revenit în forță și grație schimbărilor efectuate de Edi Iordănescu. 

FCSB - FC Argeș | Remarcatul lui Ilie Dumitrescu 

Ilie Dumitrescu a remarcat schimbările făcute de antrenorul FCSB-ului și a scos în evidență un fotbalist pe care-l criticase în dese rânduri. 

„Vreau să-l laud pe Crețu, am promis că o să-l remarc de fiecare dată când va da o centrare de gol. Spun lucrul ăsta pentru că am fost foarte critic cu el și cu Radunovic.

Azi a intrat foarte bine și am vrut să spun asta. Foarte inspirat Edi Iordănescu la schimbări”, a spus Dumitrescu, la Digi Sport.

FC Argeş a deschis scorul prin bulgarul Martin Rainov (62), în urma unui corner executat de Iasmin Latovlevici. Rainov a marcat primul său gol în Liga 1. 

FCSB. a șasea victorile la rând

FCSB, care venea după o pauză de două săptămâni, din cauza unui focar de Covid-19 în lotul său, a reuşit să întoarcă rezultatul prin golurile înscrise de Octavian Popescu (67), Valentin Gheorghe (70), jucători introduşi pe teren în min. 60 de antrenorul Edi Iordănescu.

FC Argeş a încheiat astfel o serie de şapte meciuri consecutive fără înfrângere în Liga I, cinci victorii şi două egaluri, şi un singur gol primit. FCSB a strâns a şasea sa victorie consecutivă în campionat.

Modifică setările cookies