FCSB - CRAIOVA | Motivul pentru care oltenii au declarat RAZBOI FCSB si i-au reclamat la FRF: "Nu ne-a convenit ce am auzit"

Craiova a reclamat FCSB la comisiile FRF!

FRF ancheteaza relatia dintre FCSB si Astra in urma unei sesizari a Universitatii Craiova. Oltenii au transmis ca "Becali incalca integritatea".

"Consideram ca existenta unui contract de imprumut incalca principiile de integritate a competitiei, asa cum sunt acestea definite prin Statutele si Regulamentele Federatiei Romane de Fotbal. Este de notorietate si de necontestat ca George Becali este principalul finantator al FCSB. Prin acordarea imprumutului, Becali a devenit si finantator al clubului Astra, fapt care il aduce intr-o evidenta pozitie de incompatibilitate, el fiind in masura sa influenteze deciziile ambelor cluburi", se arata in reclamatia facuta de Craiova.
 

FRF investigheaza cazul

Sursa citata scrie ca LPF a inregistrat creanta FCSB si a fost chiar parte din afacere, Liga fiind cea care urma sa vireze catre clubul lui Becali banii pe care Astra ii datora. De cealalta parte, FRF contrazice judecata celor de la LPF si a pornit o ancheta prin intermediul Comisiei de Disciplina.
 

Cartu: Poate s-a autosesizat FRF!

Sorin Cartu, presedintele Craiovei, spune ca FRF s-ar fi autosesizat in cazul dintre FCSB si Astra, insa clubul sau este de acord cu ancheta.

"Ancheta o face FRF, nici clubul, nici personal. Nu stiu daca a sesizat Craiova, poate s-a autosesizat si era normal sa faca asta dupa tot ce s-a scris. Sunt comentariile in ziare, s-a facut polemica cu imprumutul care s-a dat.

Daca si noi am remarcat acest lucru si nu ne-a convenit e altceva, ancheta e la FRF am inteles", a spus Sorin Cartu la PROX.

Cartu crede ca oltenii pot sa obtina un rezultat bun de aceasta data pe National Arena.
"Am vrea sa repetam prestatia de la ultima intalnire si sa eliminam din greselile de atunci si precis vom face un rezultat bun. Echipa e capabila de o victorie, chiar daca avem o pierdere prin absenta lui Koljc. Are ruptura, problema e ca e o perioada condensata a campionatului, e si Cupa, o asemenea accidentare te scoate usor 2-3 saptamani din joc. Deci o sa lipseasca 4-5 jocuri, dar avem atacanti foarte buni in lot", a spus presedintele oltenilor. 

FCSB si Craiova se dueleaza duminica seara in playoff-ul Ligii 1. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Spania, Grecia, Bulgaria și Italia anunţă că elimină interdicţiile pentru turiştii de la noi
BRAT
Modifică setările cookies