A renuntat la fotbal si vrea sa lupte pentru aurul olimpic alaturi de Ana Maria Branza! Care este jucatorul ei favorit! "Mai ales ca e de la FCSB"

Ana Maria Branza se va lupta la Tokyo pentru aurul olimpic.

Campioana olimpica de la Rio, Ana Maria Branza, este greu de pensionat si vrea in continuare sa participe la cele mai importante competitii. 

Ana Maria Branza va incepe calificarile pentru Olimpiada de la Tokyo. Va fi a cincea Olimpiada pentru ea, iar in Japonia va lupta pentru aur impreuna cu Bianca Pascu, o sportiva care a dat fotbalul pe scrima.

"Am glumit eu lunile trecute ca merg si la Paris in 2024, se grabesc unii sa ma pensioneze, dar...", a glumit Ana Maria Branza.

Branza e colega cu o sportiva care a renuntat la fotbal din cauza accidentarilor si este gata sa faca o figura frumoasa la competitiile de scrima.

"Am jucat varf ca alergam mai putin. (Goluri dadeai?) Dadeam si goluri, da", a spus sportiva. Bianca Pascu a dezvaluit si jucatorul pe care il apreciaza, dar si ce echipa sustine in lupta pentru titlu din Liga 1: "Imi place de Man, e talentat, mai ales ca e de la FCSB, echipa cu care eu tin!", a declarat Bianca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies