Adio Moti, adio Grigore? Contra are in plan schimbarea defensivei Romaniei! Noul titular de la FCSB e printre cei care "ne intereseaza cum evolueaza"

Adio Moti, adio Grigore? Contra are in plan schimbarea defensivei Romaniei! Noul titular de la FCSB e printre cei care "ne intereseaza cum evolueaza"

Romania a luat trei goluri in dubla cu Suedia si Insulele Feroe. Nationala a fost invinsa la Stockholm, scor 1-2, si a batut cu 4-1 la Cluj.

Romania a apelat la o defensiva alcatuita din veterani la dubla cu Suedia si Insulele Feroe. Sapunaru-Grigore si Moti-Grigore au fost perechile folosite de Contra la primele doua meciuri din preliminariile EURO. Nationala a incasat trei goluri si a pierdut la Stockholm pe fondul unor greseli. Cu Feroe, Moti a provocat un penalty la 3-0.

Contra planuieste improspatarea defensivei


Cosmin Contra a convocat nu mai putin de 9 jucatori eligibili pentru U21 pentru dubla cu Suedia si Feroe. El nu vrea sa se opreasca aici si sa intinereasca prima reprezentativa. El are in plan si reimprospatarea defensivei.

Cosmin Moti, Dragos Grigore si chiar capitanul Sapunaru nu au impresionat deloc la meciurile cu Suedia si Feroe. Pentru ei, convocarile ar putea sa se rareasca.

Adi Mihalcea, unul dintre secunzii lui Cosmin Contra, confirma ca stafful echipei nationale are in vedere si alti fundasi mai tineri.

Iulian Cristea, de la FCSB, si Andrei Burca, de la FC Botosani, sunt cei care pot face pasul cel mare.

"Andrei Burca a fost intotdeauna pe lista si este urmarit de noi. Cristea va intra pe lista, pe noi ne intereseaza cum evolueaza, putem modifica lista de selectie in functie de evolutiile jucatorilor. Ele ne dau posibilitatea sa ii urmarim mai mult si sa intre pe lista. Nu putem nici sa convocam opt jucatori pe acelasi post. Noi analizam si luam anumite decizii", a spus Mihalcea.

Transferat in aceasta iarna la FCSB, Iulian Cristea (24 de ani) a marcat deja un gol pentru formatia ros-albastra, in tricoul careia a bifat doua aparitii. El a costat 150.000 euro.

De cealalta parte, Andrei Burca este titular la Botosani si este evaluat de Valeriu Iftime la cel putin 500.000 euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ciclonul din Marea Neagră aduce inundații în România. În Galați, oamenii au ieșit cu barca pe străzi
BRAT
Modifică setările cookies