FCSB - CFR FCSB Gazon National Arena Gigi Becali Liga 1 Superliga FCSB - CFR | Cum arata gazonul de pe National Arena! Becali e convins ca e de 5 stele. FOTO

FCSB - CFR | Cum arata gazonul de pe National Arena! Becali e convins ca e de 5 stele. FOTO

Urmareste aici derby-ul dintre FCSB si CFR Cluj. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 18:28
Data actualizarii: Sambata 22 Decembrie 2018, 18:32

FCSB si CFR sunt despartite de trei puncte inaintea ultimei partide din 2018. Cele doua echipe se dueleaza pe National Arena, acolo unde tocmai a fost reparat gazonul. Becali e convins ca suprafata de joc este mai buna decat pe Wembley sau Santiago Bernabeu.

"Va fi mai bun decat toate terenurile de fotbal din Europa. Terenul de pe Arena Nationala va fi mai bun si decat Wembley si Santiago Bernabeu. Cei care s-au ocupat de gazon au lucrat foarte bine.

  • FCSB - CFR | Cum arata gazonul de pe National Arena! Becali e convins ca e de 5 stele. FOTO

Au pus nisip atunci, imediat dupa meciul nostru cu Dinamo, ca sa se lege radacina. Cel care a a pus nisip acum a fost un specialist. A lucrat foarte bine, cu tot felul de ultraviolete", a declarat Becali la PROX.

FCSB a jucat la Pitesti ultimele doua partide considerate pe teren propriu, dupa ce gazonul de pe National Arena a fost distrus de un eveniment cu 3000 de copii, organizat de PMB.

Urmareste aici derby-ul dintre FCSB si CFR Cluj.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!