FCSB a găsit o soluție pentru regula U21! Pe cine a pus ochii Gigi Becali

Gigi Becali Alexandru Borbei FCSB Lecce Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 10:11
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 10:12

FCSB are din ce în ce mai puține soluții pentru regula U21, de care Gigi Becali a vrut să scape, dar fără succes.

Vicecampioana a pus ochii pe Alexandru Borbei (20 de ani), portarul român care evoluată pentru echipa Primavera a celor de la Lecce, cu care a câștigat recent campionatul în Italia, notează GSP.ro.

FCSB vrea un portar român din Italia!

Dacă transferul lui Borbei la FCSB se va face, atunci există posibilitatea ca unul dintre cei doi portari din lotul vicecampioanei, Ștefan Târnovanu (23 de ani) sau Andrei Vlad (24 de ani), să plece de la vicecampioana României.

Borbei, alături de alți trei fotbaliști români (Răzvan Pășcălău, Cătălin Vulturar și Rareș Burnete) a făcut parte din echipa lui Lecce care a câștigat finala de la U19 cu Fiorentina, scor 1-0.

Conform sursei citate, portarul ar mai avea contract până în 2025 cu gruparea italiană.

Gigi Becali a încercat să scape de regula U21

Pentru a-i convinge pe ceilalți oficiali ai cluburilor din Superligă să se alăture demersului său, Gigi Becali s-a deplasat personal la sediul LPF, dar nu a avut câștig de cauză, chiar dacă era convins, cu o zi înainte, că toate cluburile vor semna pentru inițativa sa.

În realitate, Becali a obținut doar șapte semnături și a avut un discurs dur la adresa celor care nu au votat pentru eliminarea regulii U21, care impune echipelor din Superligă să aibă în permanență în teren un jucător eligibil pentru loturile naționale.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!