GALERIE FOTO FC Argeș - FCU Craiova 0-2 | Oltenii au pășit învingători în Trivale prin "dubla" lui Andrea Compagno

FC Argeș i-a primit pe cei de la FCU Craiova în Trivale, iar oltenii s-au impus prin cele două goluri înscrise de Andrea Compagno.

Live text: FC Arges - FCU Craiova
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 23:27
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 23:26
FC Arges
0-2
5
FCU Craiova
'76 Andrea Compagno sport live match gol!
'3 Andrea Compagno sport live match gol!
MIN '90+6
Final

Final.

MIN '76
Gol

GOOOOOOL FCU Craiova! Compagno realizează  "dubla" în Trivale! Echipa lui Croitoru își creează un avantaj de două goluri. Argeșul este răpus în ultimele minute de joc. Italianul înscrie un supergol din apropierea punctului cu var din careu.

GOOOOOOL FCU Craiova! Compagno realizează  "dubla" în Trivale! Echipa lui Croitoru..._401
0-2
MIN '70
Ratare

Alexandru Ișfan primește o centare și încearcă o reluare spectaculoasă din foarfecă, însă nu atinge balonul. Bertrand găsește mingea și șutează puternic, însă mult peste poartă.

Alexandru Ișfan primește o centare și încearcă o reluare spectaculoasă din foarfecă, însă..._400
MIN '46
Inceput

Start de repriză secundă!

MIN '45+4
Pauza

Pauză în Trivale!

MIN '45
Ratare

Donisa lasă o pasă să-i curgă printre picioare excelent, strict pentru venirea lui Njike din spate. Francezul șutează periculos, însă Robert Popa este concentrat și prinde balonul.

MIN '27
Ratare

Argeș beneficiază de o lovitură de colț. Latovlevici execută corner-ul, Arnold Paul Garita își face loc printre fundașii adverși și lovește cu capul, însă mult prea puternic. Balonul este trimis mult peste poartă.

MIN '22
Sut

Tofan centrează din banda dreapta, căutându-l pe Julio Donisa. Lovitura de cap a atacantului lasă, însă, de dorit. Robert Popa prinde mingea la piept și înlătură pericolul creat la poarta sa.

MIN '11
Lineup

Baeten părăsește suprafața terenului în urma unei accidentări, cel mai probabil din cauza unei probleme musculare. Sidibe îi ia locul, iar Croitoru pierde o schimbare mult prea devreme.

Baeten părăsește suprafața terenului în urma unei accidentări, cel mai probabil din cauza unei..._394
MIN '3
Gol

GOOOOOOOL Compagno! Italianul împinge mingea în poarta adversă după ce craiovenii au speculat o greșeală de partea gazdelor. Latovlevici pasează greșit, a încercat să lovească cu exteriorul. Elevii lui Croitoru se bucură după ce au deblocat tabela în primele minute de joc. 

GOOOOOOOL Compagno! Italianul împinge mingea în poarta adversă după ce craiovenii au speculat o..._393
0-1
MIN '1
Inceput

Arbitrul fluieră începutul meciului. FCU Craiova are lovitura de start și va ataca de la stânga la dreapta.

Lineup

Echipele de start!
 

FC Argeș: Greab - Tofan, Turda, Cestor, Latovlevici - Meza Colli, Njike - Ișfan, Donisa, Bertrand - Garita;
 
FCU Craiova: Popa - Enache, Duarte, Grigore, Huyghebaert - Asamoah, Achim - Baeten, Iancu, Chițu - Compagno.
12-08-2022 14:30

FC Argeș - FCU Craiova, LIVE TEXT de la 21:30

Meciul din deschiderea etapei cu numărul cinci se anunță unul spectaculos, duelul dintre cele două echipe fiind unul de tradiție. Gazdele vin după un parcurs oscilant, având două victorii și două înfrângeri în primele etape, ultima fiind înfrângerea din deplasare cu Rapid, scor 1-2. 

De cealaltă parte, FCU Craiova are o singură victorie în acest sezon și vine după o remiză, scor 1-1 cu FCSB și înfrângerea cu Universitatea Craiova, scor 1-2 din ultima etapă. 

În sezonul trecut, FC Argeș a reușit să se impună în meciul tur, scor 1-0, datorită golului marcat de Ișfan, în timp ce oltenii au câștigat returul de pe teren propriu, cu același scor, prin golul marcat de Sidibe.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies