FALS in acte! Dezvaluirea care le poate da punctele inapoi celor de la Vaslui! Detalii despre schema facuta:

Autor: Sport.ro
Sambata 05 Octombrie 2013, 14:33

	FALS in acte! Dezvaluirea care le poate da punctele inapoi celor de la Vaslui! Detalii despre schema facuta:

►Ajax - Utrecht, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro! High, Olanda!
►Tragerile la sorti pentru optimi, luni 16:00, in direct la Sport.ro! Bate Cupa!

ProSport a discutat cu Ciprian Damian, presedintele clubului Vaslui. Acesta spune ca impresarul Codoban a falsificat actele care arata ca nu isi incetase colaborarea cu Otelul Galati, in timp ce era sub contract cu Vaslui. Din aceasta cauza, Vaslui a fost depunctata, mai exact pentru ca nu i-ar fi platit agentului suma datorata in cazul transferului lui Antal.

"Am cerut anularea contractului intre noi si domnul Codoban pentru ca in aceeasi perioada mai exista un contract intre domnul Codoban si Oţelul, ceea ce insemna dubla reprezentare si implicit anularea contractului. De la data depunerii sesizarii noastre (27 august) si pana in prezent, abia la ultimul termen, cel de saptamana trecuta, domnul Codoban a depus un acord de incetare intre dansul si Otelul, acord care a fost prezentat in sedinta Camerei Nationale de Solutionare a Litigiilor; s-a vazut clar ca acest acord nu poarta semnatura si stampila clubului din Galati in original, acestea fiind scanate.

Acest document nu exista nici la FRF, iar numarului de inregistrare ii corespunde un rand hasurat cu markerul. Cum la Otelul s-a schimbat actionariatul, stampila in original si semnatura lui Marius Stan nu mai puteau fi aplicate si astfel au venit cu ele scanate. Pe baza acestui dosar, dar si a plangerii penale pe care noi am facut-o impotriva domnului Codoban pentru inselaciune si fals, am cerut suspendarea cazului de la Comisia de Disciplina, cea care ne-a penalizat cu opt puncte.

De ce in cazul Valiza, la fel caz penal, s-a putut suspenda la Comisia de Disciplina luarea unei hotarari impotriva celor de la Steaua si acum nu s-a putut. Motivul pentru care nu am platit este reprezentat de faptul ca am cerut FRF anularea acestui contract si restituirea sumei de bani de catre domnul Codoban, 250 000 euro plus TVA, bani pe care am apucat sa-i achitam catre domnul Codoban din intelegerea initiala (350 000 euro, plus TVA) la transferul lui Antal", a spus presedintele celor de la Vaslui, citat de ProSport.

România, în alertă, din cauza coronavirusului. Măsuri speciale de prevenție și control la granița de vest și în aeroporturi
BRAT