Masura radicala luata de Vaslui! Moldovenii ameninta cu INSOLVENTA pentru a scapa de datoria care a dus la DEPUNCTARE

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Octombrie 2013, 14:34

	Masura radicala luata de Vaslui! Moldovenii ameninta cu INSOLVENTA pentru a scapa de datoria care a dus la DEPUNCTARE

►Lupta secolului in box: Klitschko - Povetkin, 4 centuri in joc! Sambata 20:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

FC Vaslui a fost ieri penalizata cu 8 puncte si cu interzicerea de a mai efectua transferuri, dupa ce Comisia de Disciplina a FRF a admis memoriul facut de impresarul Ionel Codoban, cel care a cerut achitarea unei datorii pe care clubul moldav o avea in urma transferului lui Liviu Antal.

Sanctionati extrem de drastic, intr-un caz in care dovezile nu sunt clare, iar impresarul nu a prezentat o serie de acte cu o stampila "dubioasa", dupa cum a dezvaluit Adrian Porumboiu, moldovenii au anuntat ca vor merge la TAS, pentru a demonstra ca punctele le-au fost luate fara motiv.

In ciuda increderii pe care o au oficialii vasluieni, care sunt siguri ca vor iesi din aceasta situatie, impresarul a declarat ca acestia ar fi incercat in urma cu 3 saptamani sa-i propuna stingerea litigiului, pentru a nu se ajunge la Comisii.

"Ei au facut o mare parte din plata, in baza aceluiasi contract. Despre restul nu vreau sa mai vorbesc. In momentul in care s-a semnat contractul intre parti a fost totul ok. In momentul in care si-au indeplinit dorinta, au avut jucatorul acolo, s-a semnat contractul de munca, cel cu Galati si cel cu mine, a fost totul in regula, iar acum...

Nu s-a ajuns aici din cauza mea. Nu stiu exact care este suma pe care mi-o mai datoreaza, credeti-ma, avocatul s-a ocupat de toata problema. Eu am avut o singura intalnire de doua minute acum vreo trei saptamani, la Federatie, cu domnul Damian, dar dumnealui a discutat din avion, iar eu eram pe jos undeva. Mi-a facut o propunere pe care nu o puteam accepta.

Si mi-a zis ca in cazul in care nu sunt de acord baga clubul in insolventa. M-a speriat cu asta de m-a rupt. Ca tot nu o sa iau niciun ban. Bine, asta e! Respect Vasluiul si pe domnul Porumboiu, dar cred ca rezolvarea problemei e tot in mainile lor", a declarat Codoban, citat de Digi.

De asemenea, agentul a vorbit si despre decizia luata ieri si spune ca FRF a luat o masura fireasca.

"Eu nu pot comenta daca se poate sau nu solutiona acest litigiu. Nu pot anticipa decizia comisiei. Este problema avocatului, a clubului, pentru a gasi o solutie, poate pentru a se rezolva pe cale amiabila sau nu. Ce pot spune este ca aceasta punere in executare este o decizie normala si fireasca. Este o decizie definitiva, irevocabila si executorie.

In rest, nu vreau sa comentez declaratiile domnilor Porumboiu sau Damian. Nu vreau sa-mi spal rufele in public sau sa fac afirmatii calomnioase la adresa cuiva. Respect Vasluiul, respect conducatorii si jucatorii. Eu atat pot spune, s-a incheiat un contract care nu a fost respectat de catre una dintre parti. In rest, totul e poveste. Nu se poate merge la TAS. Ei nu au platit dupa trei luni, aici e toata chestia. Nu valoarea sumei conteaza, ci termenul in care se achita datoria dupa ce se da hotararea definitiva si executorie. Dar fiecare interpreteaza regulamentul asa cum crede de cuviinta", a adaugat acesta.

Estimări alarmante din partea Guvernului. Se prognozează peste 1.600 de infectări zilnice cu COVID-19 în august
BRAT