CUTREMUR in fotbalul romanesc? Porumboiu, dezvaluiri EXPLOZIVE dupa ce Vasluiul a fost depunctata: acuzatii dure la adresa FRF!

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Octombrie 2013, 15:24

	CUTREMUR in fotbalul romanesc? Porumboiu, dezvaluiri EXPLOZIVE dupa ce Vasluiul a fost depunctata: acuzatii dure la adresa FRF!

►Lupta secolului in box: Klitschko - Povetkin, 4 centuri in joc! Sambata 20:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Conflictul dintre FC Vaslui si impresarul Ionel Codoban, in urma caruia clubul moldav a fost penalizat cu 8 puncte, duce la dezvaluiri surprinzatoare.

Dupa depunctarea Vasluiului, un nou scandal a izbucnit in fotbalul romanesc, fostul sef al Vasluiului, Adrian Porumboiu facand o serie de dezvaluiri grele.

"Mi-e greu sa cred ca intr-o lume normala pot aparea asemenea grave derapaje de la notiuni de bun-simt. Sa dai crezare unui escroc. Unii se intreaba cine e mai important, oul sau gaina? Acum vad ca mai important e gainatul!

Comisia care ne-a depunctat s-a grabit ciudat. Am depus la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor o intampinare in care am povestit ca acest impresar a reprezentat mai mult parti, impotriva legii. Speta se judeca si la Comisia pentru Statutul Impresarilor. In schimb, ei s-au grabit ca sa imparta banii.
Ne-au pacalit destul cu 3-0 in Otelul - Pandurii pentru ca era Marius Stan in Comitetul Executiv si trebuia sa iasa campion.

Trebuiau sa fure cu arbitrii, cum mi-a spus chiar acest Codoban, care voia sa vina la Vaslui si chiar el mi-a spus clar. Chemati-l in emisiune si sunt gata sa merg la orice detector de minciuni. Mi-a spus cu martori ca el a castigat campionatul pentru Otelul cu arbitri si cu Adalbert Kassai!

Atentie, exista si o plangere penala facuta de noi pentru ca banii care s-au dus spre Codoban si spre Otelul au circulat in mod fraudulos si in conditii penale.

FRF era obligata nu doar moral, ci legal, sa ceara sprijinul Politiei, sa cheme Parchetul, pentru nereguli gasite in interiorul Federatiei !
La Comisia de Disciplina e un tip slabit cu viata, Cernat, culmea e ca e din Vaslui, de 7 ani nu e schimbat din functie. Nu putem accepta ca asa vrea Kassai pentru ca e prieten cu Codoban. Vedeti ce au facut si in urma cu vreo 7 ani in cazul cu Bihor. Acelasi procedeu, Codoban lua jucatori, avea dubla reprezentare si castiga la comisii. Kassai e din acelasi sat cu el. Dar nu le e rusine?

Cine e acest Kassai sa faca eceste jocuri mizerabile? Si-au batut prea mult joc de Vaslui cand au facut-o campioana pe Otelul, cu blaturi CFR- Otelul. Au fost doua campionate cu blaturi evidente. Nu mai suportam. In ultima perioada am fost ca intr-un cantonament si sunt proaspat pentru un meci tare cu ei.

Pana atunci sa raspunda in fata instantelor pentru ca sunt falsuri. Incredibil, Otelul cica nu gaseste actele originale pentru ca firma de Insolventa e in Bucuresti si clubul in Galati. Dar cand au falsificat nu le-a fost rusine ? FRF trimite adresa catre Otelul, iar Otelul nu trimite originalul, ci un fals", a spus Adrian Porumboiu, potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor.

Oficialii FRF au anuntat deja o conferinta de presa pentru ziua de luni, 7 octombrie, atunci cand, cel mai probabil, vor raspunde si acuzatiilor aduse de Adrian Porumboiu.

Senatul dezbate moţiunea PSD împotriva ministrului Vela. ”Democraţia românească în derivă”
BRAT