Dezvaluiri incredibile din vestiar! Nu mai voiau sa vina la lot pentru ca se puneau MANELE dupa meciuri! Ce s-a intamplat la nationala
Joi 13 Septembrie 2018, 10:42

Dezvaluiri incredibile din vestiar! Nu mai voiau sa vina la lot pentru ca se puneau MANELE dupa meciuri! Ce s-a intamplat la nationala

Romania U21 e aproape de o calificare uriasa la Euro dupa victoriile cu Portugalia si Bosnia.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Nationala s-a conturat insa mai dificil decat pare la prima vedere. Federatia a trebuit sa convinga mai multi jucatori sa accepte convocarile. Inclusiv eroul Ionut Radu ar fi vrut sa nu mai vina la lot. Unul dintre motive: manelele pe care colegii le puneau in vestiar dupa jocuri.

"Am avut o discutie cu tatal lui Razvan Popa, care acum joaca la Craiova. L-am rugat sa vina la Federatie sa-mi explice despre ce e vorba, mi-a explicat de ce nu mai vrea baiatul sa vina. Unul dintre ele era chiar ala cu manelele. Ca in jurul echipei nu e ceea ce vad ei la Inter, atunci erau la Inter si el, si Radu. Le-am zis sa vina o singura data si sa vada, pentru ca s-au schimbat niste lucruri", a dezvaluit Andrei Vochin la Telekom Sport.Dragnea, mesaj despre Legile justiției și OUG privind amnistie după victoria din PSD. ”Toți cei care au făcut rău vor plăti”