anamaria prodan Cosmin Contra Dinamo Superliga

EXLCUSIV | "Maine poate apare ca patronii lui Dinamo joaca la pariuri!" Ce spune Anamaria Prodan despre REVOLUTIA lui Contra

Anamaria Prodan a fost implicata in proiectul de preluare a lui Dinamo inainte ca spaniolii reprezentati de Pablo Cortacero sa se inteleaga cu Ionut Negoita.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Octombrie 2020, 22:30
Data actualizarii: Miercuri 21 Octombrie 2020, 22:37

Prodan il sustinea pe Claudiu Florica, intermediarul unui fond de investitii din Emiratele Arabe Unite.

Anamaria e apropiata de Cosmin Contra, actualul antrenor din Stefan cel Mare, asa ca a ramas conectata la viata clubului. Agentul le ia apararea investitorilor spanioli si cere timp pentru ca echipa sa ajunga la nivelul asteptarilor pe care le au suporterii.

"La Dinamo nu se poate, asa, peste noapte. Nu inteleg de ce comenteaza lumea. N-ai cum sa faci echipa peste noapte! Nici noi n-am avut timp. La Dinamo sunt niste jucatori foarte buni, trebuie sa se cunoasca intre ei, sa se acomodeze antrenorul cu echipa, echipa cu antrenorul.. Se comenteaza ca nu sunt subiecte. Daca aveam un fotbal ca lumea, nu ne mai interesa.

Au bagat bani foarte multi conducatorii lui Dinamo. Acum o sa vina sa spuna ca pariaza foarte multi bani patronii sau cine stie ce alte lucruri! Nu pariaza nimeni, tot aud povesti de ani de zile ca pariaza, ca fac. Povesti! Anul asta e an de sacrificiu pentru toata lumea. Au venit jucatori de peste tot, nu s-au antrenat, e greu sa revina la forma lor cea mai buna. Trebuie sa asteptam! Si la Ruben Albes s-a intamplat la fel. E alta mentalitate, alt fotbal. Ruben a incercat sa joace fotbal superspectaculos, a stat putin, s-a adaptat", a spus Anamaria Prodan pentru www.sport.ro.

Modifică setările cookies