Salariu de 45.000 de EURO PE LUNA la Dinamo?! Suma pe care ar incasa-o un fotbalist a ajuns subiect de discutie in PRESA INTERNATIONALA: dezvaluiri fabuloase

Salariu de 45.000 de EURO PE LUNA la Dinamo?! Suma pe care ar incasa-o un fotbalist a ajuns subiect de discutie in PRESA INTERNATIONALA: dezvaluiri fabuloase

Situatia de la Dinamo din acest moment reprezinta un adevarat mister, clubul avand in continuare probleme financiare, dar salariile jucatorilor sunt de zeci de mii de euro pe luna.

Paul Anton, jucator care a semnat cu Dinamo la inceputul acestei luni, ar avea un salariu absolut urias.

Dupa ce Danut Lupu a dezvaluit ca mijlocasul ar castiga 35.000 de euro pe luna, presa din Polonia afirma ca salariul lui Lazar este de 45.000 de euro pe luna.

Informatia a fost oferita de polonezii de 2x45.info, care in cadrul unei discutii despre transferul lui Janusz Gol la Dinamo, au afirmat ca Paul Anton ar avea cel mai mare salariu din Liga 1: nu mai putin de 45.000 de euro pe luna.

Site-ul din Polonia citeaza o informatie venita din Romania, mai exact de la jurnalistul Cristian Soitu, editor coordonator la sportmedia.ro.

"Janusz Gol se va confrunta cu momente dificile, deoarece Dinamo a adus jucatori noi. Va concura cu Aleix Garcia si Paul Anton. Anton este cel mai bine platit jucator din Liga 1, in jur de 45.000 de euro pe luna. Asta e mult pentru Romania", se arata pe siteul 2x45.info.

"Paul Anton vine la Dinamo… la 35.000 de euro pe luna, il felicit! Din ce stiu eu atat ia. De ce ne miram? Poate sa-i propuna si 50.000 de euro lunar, dar de unde platesti banii astia?", declara Danut Lupu, in momentul in care Anton a fost prezentat la Dinamo.

Chiar si cu 35.000 de euro, Anton este cel mai bine platit jucator de la Dinamo, fiind urmat de aproape de spaniolul Borja Valle, care incaseaza 33.000 de euro pe luna.

Danut Lupu nu o vede cu ochi buni pe Dinamo si spune ca este o saptamana decisiva pentru soarta clubului.

Citeste si:DinamoPaul Anton
VIDEO PROTVPLUS.RO

Jocurile Olimpice, scrimă. Prima medalie pentru România. Ana Maria Popescu s-a calificat în finală
BRAT
Modifică setările cookies