EXCLUSIV | Vasile Miriuta stie cine ar putea sa investeasca la Dinamo: "Ar face rost de bani!" 

EXCLUSIV | Vasile Miriuta stie cine ar putea sa investeasca la Dinamo: "Ar face rost de bani!" 

Fostul jucator si antrenor de la Dinamo a vorbit despre situatia de la club. 

Vasile Miriuta este de parere ca doar un investitor cu foarte multi bani ar putea-o salva pe Dinamo. In opinia lui, in cazul in care Dinamo nu va reusi sa plateasca salariile in scurt timp, clubul va intra in faliment. Miriuta l-ar vedea pe Cristi Borcea unul dintre singurii posibili salvatori ai lui Dinamo, asta daca fostul patron din "Stefan Ccel Mare" si-ar dori sa reintre in fotbal. 

"Mai bine stateau departe acesti spanioli, dar sper sa ma insel in ceasul al 12-lea. Nu pot sa-mi dau seama cum poti sa te angrenezi la asa ceva si sa nu bagi niciun ban, ma depaseste situatia. Cristi Borcea daca si-ar dori cu tot dinadinsul, ar face rost de bani cu 2-3 prieteni de-ai lui si ar tine clubul. Dar nu cred ca isi mai doreste acest lucru dupa cate a patit cu Dinamo in ultimul timp. Poate va mai trece un timp si-si va schimba parerea, dar Borcea poate sa tina clubul fara nicio problema."

"Poate sa-mi spuna oricine ca jucatorii nu se gandesc la bani, dar asta e o minciuna, probabil nu te gandesti pe moment, dar daca pierzi si partida si nici nu esti platit, e foarte greu. Nu cred ca se va intoarce clubul la Negoita, nu se va mai duce nicaieri clubul. Domnul Negoita n-a mai bagat un euro, hai sa zic un leu, suporterii au tinut echipa in viata, doar sa vina cineva care sa aiba bani multi, dar cine sa vina?", a declarat Vasile Miriuta pentru emisiunea Ora Exacta in Sport, de pe Pro X.

Vasile Miriuta a jucat la Dinamo in sezonul 1990-1991, iar ca antrenor a fost pe banca "cainilor" intre 2017 si 2018, atunci cand patron la echipa era Ionut Negoita. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Val de recenzii negative pe paginile Castelul din Riegersburg, deținut de familia prințului din Liechtenstein
BRAT
Modifică setările cookies