Liga 1

EXCLUSIV | Transferul lui Cristea, pus "pe hold". Cand se reiau discutiile pentru atacantul chemat de Becali sa ii castige titlul

Transferul lui Andrei Cristea (34 de ani) de la Iasi la FCSB este in acest moment "on hold". Negocierile s-au blocat dupa ce Becali si conducerea Iasiului au venit cu propuneri diferite.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Decembrie 2018, 16:00
Data actualizarii: Duminica 30 Decembrie 2018, 16:05

FCSB a trimis o oferta pentru Andrei Cristea. Becali le-a transmis celor de la Poli Iasi ca va stinge datoria pentru Kamer Qaka daca il primeste pe Andrei Cristea. De asemenea, el a oferit si suma de 50.000 de euro.

Vineri seara, Consiliul Director al celor de la Poli Iasi i-a raspuns, insa, patronului FCSB. Iesenii au transmis ca vor de trei ori mai multi bani pentru atacantul de 34 de ani, moment in care mutarea s-a blocat.

Sursele www.sport.ro noteaza ca cele doua cluburi nu au mai discutat in aceste zile, dar vor relua negocierile in jurul datei de 2 sau 3 ianuarie, dupa Anul Nou.

In acest moment, sansele ca Andrei Cristea sa imbrace din nou tricoul ros-albastru sunt totusi destul de mari, dat fiind ca Gigi Becali si-a fixat ca obiectiv aducerea veteranului care a mai castigat doua titluri cu echipa sa.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies