EXCLUSIV. Suma colosala pe care Becali sustine ca a dat-o la Steaua in mandatul lui Reghe! 15 mil euro au fost numai taxele

Cu incasari de 50 de milioane de euro in ultimii 2 ani, mesajul lui Gigi Becali catre jucatori ca Steaua trebuie sa se autofinanteze pentru plata salariilor si transferuri a surprins pe toata lumea.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 11:10
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 12:38

Conform unor surse apropiate de patronul Stelei, Becali a platit pentru Steaua, numai anul trecut, 13 milioane de euro, suma alocata pentru bugetul Stelei, si 15 milioane de euro, taxele adunate in ultimii doi ani.

In data de 7 mai 2014, www.sport.ro anunta in exclusivitate ca Steaua intra in momentul zero: "Mai cumpara jucatori din vara doar daca vinde". Atunci aparea pentru prima data informatia ca situatia financiara a Stelei este extrem de delicata, iar conform unei directive impuse de Gigi Becali din inchisoare, Steaua va face transferuri doar din sumele obtinute din vanzarea de jucatori.

In data de 16 mai 2014, www.sport.ro a fost primul site din Romania care a anuntat mutarea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal, intr-un moment in care asa ceva parea mai degraba o nebunie si cel mai putin credibil. Tot situatia financiara a Stelei a fost si motivul principal pentru care Reghecampf a ales sa plece in Arabia Saudita.

Miercuri, 28 mai, www.sport.ro a prezentat povestea din spatele rupturii lui Reghe de Steaua. In casa patronului Stelei, in ziua eliberarii pentru 24 de ore, o parte dintre jucatori s-au deplasat la vila din Pipera ca sa afle din partea patronului ca "banii de la UEFA si banii de campionat sunt banii mei. Care se vinde, ii plateste si pe ceilalti. Nu mai vindem pe nimeni, nu avem cu ce sa platim."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!