Pierdere de MILIOANE pentru Steaua: Reghe il ia cu el la arabi pe VRACIUL campioanei! Cum a uimit Europa

Steaua Laurentiu Reghecampf ovidiu kurti Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Mai 2014, 08:48
Data actualizarii: Joi 29 Mai 2014, 08:49

Reghecampf a acceptat super oferta lui Al Hilal si paraseste Ghencea dupa doi ani de senzatie. Nu pleaca singur in Arabia Saudita.

Reghe nu-si muta doar staff-ul tehnic in Arabia Saudita. Alaturi de preparatorul fizic Thomas Neubert, un alt om extrem de important pentru Steaua in ultimii ani, kinetoterapeutul Ovidiu Kurti, va pleca la Al Hilal!

Kurti este cel care a ajutat-o pe Steaua sa-si recupereze extrem de rapid jucatorii in urma accidentarilor suferite in ultimii ani. N-a fost un castig important doar din punct de vedere sportiv. Clubul a facut si economii mari fata de perioada in care isi trimite fotbalistii la clinici din strainatate.

Kurti a uimit Europa cu tratamentul aplicat lui Cristi Bud, actualul atacant de la Pandurii. Pe vremea cand juca la Medias, jucatorul a suferit o accidentare cumplita, 'ruptura de menisc, de ligamente, plus rotula facuta praf', isi aminteste Kurti. Desi previziunile initiale anuntau ca nu va mai juca niciodata, Bud a revenit pe gazon, iar Kurti e dat exemplu la congresele internationale pentru tratamentul aplicat.

Nu e singurul exemplu de jucator refacut miraculos de Kurti. 'Laboratorul' Stelei a mai ajutat fotbalisti ca Eric, Dan Roman sau Cosmin Bacila, dar si pe Chipciu, Georgievski, Prepelita sau Filip, care au revenit la antrenamentele lui Reghecampf inainte de termenul initial stabilit de medici!

200.000 de euro a economisit Steaua datorita lui Kurti, Radu Paligora (medicul echipei si diagnostician in cazul accidentarilor) si Ionut Codorean (medicul care ii opereaza pe jucatori)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!