EXCLUSIV | Strategia unui club din Liga 1 a ajuns cunoscuta in toata lumea! "Multi vor sa vina acum la noi! Asta ii atrage"

Patronul lui FC Botosani a vorbit la Pro X despre strategia clubului care a ajuns sa fie cunoscuta la nivel international. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 13:12
Data actualizarii: Luni 23 Noiembrie 2020, 13:18

Valeriu Iftime a dezvaluit ca echipa sa a devenit atractiva pentru jucatori datorita strategiei pe care a implementat-o, aceea de a-i relansa pe jucatori in fotbalul european si de a le da drumul dupa doar un sezon, maxim doua. 

"E greu sa-i tii intr-un loc. Din acest motiv eu am creat circuitul asta. Au auzit de el si foarte multi spun acum: 'Ma duc la Botosani, acolo e o echipa care joaca fotbal si-mi da drumul dupa un an sau doi'. Tipul asta de comportament al meu ii atrage, ei vin la noi sa se lanseze cumva.

Ne asumam treaba asta si noi, si ei. A fost si cazul lui Dugandzic, si al lui Ofosu. S-a creat curentul asta, iar impresarii cred in noi si ne aduc jucatori care vor sa stea aici pana primesc o oferta mai buna. 

Nu sunt fotbalisti mari, dar au un CV interesant. Pot deveni fotbalisti mari, poate ca au fost la un moment dat la echipe bune, dar vin la Botosani pentru a fi tinuti in priza un an, doi, si apoi sa plece cand vine o oferta mai buna. 

Sunt cativa scouteri care cred in pozitia noastra. Ma critica lumea ca le dau drumul, dar imi asum. Marius Croitoru imi spune mereu cum sunt jucatorii, iar eu decid daca e momentul sa plece sau nu. Nu pleaca nimeni daca este 100% util echipei. Sunt impresari deja care cred in filosofia noastra", a declarat Iftime la Pro X. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies