Adi Popa A IMPRESIONAT la primul meci pentru Ludogorets! VIDEO EXCLUSIV sport.ro: AICI sunt toate fazele pe care le-a facut in meciul cu Botosani

Adi Popa a debutat la Ludogorets impotriva celor de la FC Botosani. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Ianuarie 2019, 12:04
Data actualizarii: Miercuri 16 Ianuarie 2019, 14:02

Adi Popa din Bucuresti, nu cel din Horezu asa cum apare pe pagina de caracterizare a jucatorului are o noua sansa la Ludogorets. 

Dupa ce l-a cumparat Reading, iar antrenorul care a insistat sa-l ia, Japp Stam si care a pus clubul sa plateasca 600.000 de lire nu s-a mai bazat pe el, el fost imprumutat la Al Tawoun pentru 6 luni. S-a  intors la Reading in pregatire cu dorinta mare de afirmare si a fortat. Asa a ajuns sa faca ruptura ligamentelor de la glezna stanga. 

Claudiu Keseru nu si-a uitat insa fostul coleg de camera de la Steaua si echipa nationala si l-a propus la Lodogorets, care cauta o extrema dreapta rapida si tehnica. Bulgarii s-au lasat convinsi de roman si l-au luat  pe Popa imprumut pentru 6 luni. Daca va confirma la  Ludogorets, bulgarii ii vor oferi un contract pe 2 ani. 

El a jucat primul sau meci la Ludogorets contra celor Botosani si a fost folosit repriza a doua ca extrema dreapta. 

Chiar daca bulgarii au pierdut, Adi Popa a jucat ca in vremurile bune, fiecare centrare a lui a fost periculoasa, din loviturile lui de colt sau din loviturile libere, bulgarii au avut bare si foarte mari ocazii. Adi Popa s-a inteles de minune cu Keseru, intrand cu acesta in combinatii bune pentru atacul lor. 

"E primul meci dupa cateva antrenamente destul de grele. Suntem in perioada de pregatire, e normal sa nu fim proaspeti, sa nu ne iasa tot ce ne dorim din prima. Continuam sa incercam si speram ca o sa fie tot mai bine. Nu mi s-a parut ciudat sa joc impotriva unei echipe din Romania. Fotbalul este acelasi, fie ca joc impotriva unei echipe romanesti sau a uneia din strainatate, tot acelasi fotbal este. E chiar mai usor, pentru ca intelegeam ce vorbeau, ce indicatii isi dadeau", a spus Adi Popa la finalul partidei. 

Modifică setările cookies