Dinamo Iuliu Muresan mihai esanu Superliga

EXCLUSIV | Reacția oficialilor dinamoviști, după ce Eșanu și-a bruscat un coechipier în timpul meciului cu Chindia

Eșanu, gest necumpătat în timpul meciului cu Chindia, scor 0-1!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 13:53
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 14:18

În minutul 64, Florea a fost din nou aproape să înscrie, dar Eșanu a apărat inspirat, trimițând balonul în lateral. Mingea a ajuns tot la gazde, iar Căpușă a centrat pentru reluarea cu capul a lui Florea, care a fost scăpat din marcaj de Geani Crețu.

Iuliu Mureșan a dezvăluit că a stat de vorbă cu Eșanu și i-a cerut pe viitor să fie mai calm.

„Asemenea gesturi sunt regretabile și nu trebuie să se mai repete. Chiar după meci, la autocar am vorbit cu Eșanu, care de altfel este un jucător foarte bun. El deja este printre jucătorii cu experință de la echipă, deși e tânăr și el.

I-am spus să aibă grijă să nu mai facă, să fie calm și să se gândească că și el când a jucat și a debutat a avut probleme. A înțeles. Și-a cerut scuze și atunci pe loc și după partidă.

Eu cred că acel gest necontrolat al lui a venit pe fondul determinării foarte mari pe care o arată Eșanu, care vrea să câștige fiecare partidă”, a spus Iuliu Mureșan la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

Dinamo dispută următorul meci din Liga 1, luni (16.08.2021), pe teren propriu, de la ora 21:30, în compania celor de la CS Mioveni. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!