Dinamo Arena Nationala Liga 1

Veste tristă pentru Dinamo! Echipa nu va avea acces pe Arena Națională

Dinamo nu va mai putea juca meciurile de acasă pe Arena Națională.
Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 08 August 2021, 18:36
Data actualizarii: Duminica 08 August 2021, 18:42

Clubul din Ștefan cel Mare va trebui să își ia gândul de la spectaculoasele coregrafii pe care suporterii le realizau la meciurile de pe cel mai mare stadion al tării. Dinamo va juca pe Arena Națională doar în deplasare, meciurile cu FCSB și Rapid.

Din cauza datoririilor uriașe către Primăria București, echipa nu va mai putea închiria stadionul pentru meciurile pe care le organizează. Astfel, Dinamo va juca, până va găsi o soluție de plată, doar pe Ștefan cel Mare.

  • Veste tristă pentru Dinamo! Echipa nu va avea acces pe Arena Națională

„Sunt datorii neplătite către cei care administrează Arena Națională. Sumele nu sunt uriașe, dar sunt destul de mari, iar oamenii nu mai de gând să primească Dinamo să joace acolo", a spus o sursă din club pentru Gazeta Sporturilor.

Închirierea Arenei Naționale pentru un meci costă 13.000 de euro. Suma totală pe care organizatorii trebuie să o acopere poate ajunge și la 30.000, incluzând aici serviciile de pază, personalul medical, etc.

Dinamo o întălnește pe Chindia

Chindia și Dinamo se vor întâlni în patra etapa din Liga 1. Echipa din Tărgoviște a obținut doar 1 punct în primele trei meciuri, în compania lui Sepsi, 1-1, în timp ce elevii lui Dario Bonetti au produs surpriza campionatului, după victoriile cu FC Voluntari, 3-2, și Academica Clinceni, 3-1. 

La capitolul întâlnirilor directe, Chindia este avantajată. În cele cinci dăți când au jucat una împotriva alteia, târgoviștenii s-au impus de trei ori, un meci s-a terminat la egalitate, iar Dinamo a câștigat doar o partidă.

În cele trei meciuri din campionat, Dinamo este singura echipă din România care nu a apelat la niciun jucător străin. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies