Liga 1

Budescu, singura salvare a FCSB-ului? ”La Sepsi, dacă îl aveau pe el pe teren, câștigau jocul!”

FCSB încearcă să îl readucă pe Constantin Budescu.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 21:51
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 22:36

Mijlocașul ce a mai evoluat sub emblema roș-albastră nu va rămâne în Qatar, deși inițial părea să se fi înțeles cu cei de acolo. Budescu este așteptat în România, însă rămâne de văzut dacă va ateriza la București sau la Cluj.

În sezonul 2017-2018, Budescu a marcat de 10 ori pentru FCSB, în 27 de meciuri. Dinu Gheorghe, om ce a lucrat cu Budescu la Astra, crede că daca mijlocașul va accepta transferul la FCSB, trupa lui Gigi Becali va da o lovitură uriașă.

  • Budescu, singura salvare a FCSB-ului? ”Pot conta pe vreo 10 puncte pe care nu le-ar face fără el”

„Ar însemna foarte mult revenirea lui Budescu! Nu știu dacă se poate gândi la echipa națională, au trecut și peste el un an, doi. Poate fi bun la meciuri cheie. La un meci cu Macedonia, dacă e în formă, poți să îl chemi, dar să construiești jocul în jurul lui, pe o perioadă medie de timp, e greu.

La negocieri e în regulă. Nu știu acum. Ultimul contract la Astra, cu mine, nu l-a citit.

E un jucător foarte bun. Acum a mai îmbătrânit și el. Nu mai are nebuniile pe care le avea, în sensul că era orgolios. Acum cred că e mai echilibrat. A fost un jucător bun pentru fotbalul românesc. Păcat că nu și-a dorit el când era mai tânăr.

Dacă vine la FCSB, pot conta pe vreo 10 puncte pe care nu le-ar face fără el. E important! Sunt momente când jocul se blochează și Budescu cu o execuție de-ale lui, poate întoarce totul.

La meciul cu Sepsi, 1-1, dacă îl aveau pe Budescu pe teren, câștigau jocul.

(n.r. 300.000 de euro + 100.000 la semnătură) Mi se pare foarte contract dacă face un astfel de contract pe doi ani, și pentru FCSB, pentru că nu pierde acești bani, se vor întoarce în club, dar și pentru el, pentru că lui îi place să trăiască aici. El nu a rămas pe acolo, pentru că îi e greu să trăiască printre străini. E realizat financiar acum. Ar fi cel mai bun transfer în toamna asta, la echipele astea de top”, a spus Dinu Gheorghe, potrivit ProSport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies