EXCLUSIV | „Să nu facă asta!” Reacție în cazul transferului lui Budescu la FCSB! Sfaturi pentru Iordănescu

Constantin Budescu (32 ani) este aproape să semneze cu FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 07 Septembrie 2021, 12:20
Data actualizarii: Marti 07 Septembrie 2021, 12:28

Transferul lui Constantin Budescu la FCSB este aproape să se concretizeze, iar mutarea este văzută ca fiind una extrem de benefică pentru echipa lui Edward Iordănescu. Narcis Raducan a spus despre mijlocașul român că este mult mai bun decât majoritatea jucătorilor din Liga 1 care evoluează pe postul său. 

Totodată, fostul oficial al clubului l-a sfătuit pe Iordănescu să nu repete greșelile trecutului în cazul lui Budescu și să îl folosească exclusiv pe postul pe care acesta a dat cel mai bun randament. 

  • EXCLUSIV | „Să nu facă asta!” Reacție în cazul transferului lui Budescu la FCSB! Sfaturi pentru Iordănescu

„Să nu facă asta!”
 

„Budescu, cred că e un mare câștig, atât el, cât și Keșeru. E un jucător cu mult peste media campionatului, îi știm cu toții atât calitățile, cât și părțile vulnerabile. E mult mai bun decât majoritatea care evoluează pe postul său în campionat. 

E important ca de data aceasta să fie folosit pe postul pe care dă randament maxim, nu să îl pună pe poziția de număr 9, cum a fost încercat. La fel și Keșeru, e și el un jucător plin de energie, la fel ca și Alibec, sunt oameni care marchează peste 15 goluri”, a spus Răducan pentru PRO X.

CITESTE SI

Modifică setările cookies