EXCLUSIV | Negocieri aprinse pentru Moruțan: Galatasaray e gata să ofere 5 milioane: "Nu a confirmat, nu a devenit Man"

FCSB l-ar putea ceda pe Olimpiu Moruțan în această vară.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 12:32
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 13:31

Mijlocașul român este dorit de Galatasaray, echipă care l-a adus recent și pe Alexandru Cicâldău. Astfel, s-ar putea crea al doilea grup extern de fotbaliști crescuți de FCSB și Craiova, după cuplul Man - Mihăilă, de la Parma.

Galatasaray e gata să ofere 5 milioane de euro pentru Moruțan, în timp ce Becali forțează 10 milioane de euro. Adrian Iencsi crede că Becali va ceda, dacă negocierile vor ajunge la suma de 8 milioane de euro. Acesta a explicat, la Ora Exactă în Sport, care crede că este situația lui Moruțan:

  • EXCLUSIV | Negocieri aprinse pentru Moruțan: Galatasaray e gata să ofere 5 milioane: Nu a confirmat, nu a devenit Man

"Pe 7-8 milioane, eu cred că da, pentru că sunt bani mulți. Moruțan nu a confirmat, adică nu a devenit un Man, care juca meci de meci, care înscria goluri importante, Moruțan a avut momente, dar e un jucător de perspectivă, extrem de talentat și e posibil să fie vândut pe bani foarte buni.

Mie îmi place foarte mult de Moruțan, joacă cu zâmbetul pe buze, se bucură de fotbal, are reușite, nu a avut timpil necesar să devină un lider. Dacă nu va pleca, cu siguranță că va deveni un jucător de bază. La FCSB deja sunt jucători tineri, importanți, s-a format un grup, se înteleg foarte bine între ei, acum depinde ce își dorește și domnul Becali, dacă într-adevăr va fi mulțumit".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!