EXCLUSIV | "Il asteptam pe noul patron, domnul Vasi, sa ne faca o noua oferta". Mutarea lui Qaka nu e inca facuta, desi Becali a anuntat-o! Detalii de ULTIMA ORA: suma ceruta de Iasi

Autor: Sport.ro
Marti 15 Mai 2018, 10:33

	EXCLUSIV | "Il asteptam pe noul patron, domnul Vasi, sa ne faca o noua oferta". Mutarea lui Qaka nu e inca facuta, desi Becali a anuntat-o! Detalii de ULTIMA ORA: suma ceruta de Iasi

Gigi Becali a anuntat ieri transferul lui Qaka la FCSB, spunand ca mijlocasul albanez va sosi la Bucuresti pentru a semna contractul.

UPDATE: Adrian Ambrosie, presedintele celor de la Iasi, asteapta inca o oferta concreta din partea FCSB pentru Qaka. FCSB nu a inaintat deocamdata o oferta scrisa, iar suma ceruta de moldoveni este de 400.000 de euro, plus un procent dintr-un eventual transfer al jucatorului.

Ambrosie sustine ca negocierile s-au purtat cu Valeriu Argaseala.

"Asteptam si noi sa vedem ce se intampla mai departe. Am avut discutii, dar nu o oferta scrisa! Au fost mai mult discutii, si nu doar cu cei de la FCSB. Si cu Craiova, si cu Zaragoza. Suma este in jurul a 400.000 de euro. Negociem si un procent dintr-un eventual viitor transfer. E normal, e un jucator tanar. Vasi va trebui sa ne sune, sa luam legatura. Daca se va intampla asta, vom merge sa negociem. Asteptam oferta. Eu am vorbit cu domnul Argaseala, ca de la presedinte la presedinte, am vrut doar sa fac o gluma, tinand cont de contextul de acum de la FCSB", a declarat Adrian Ambrosie la ProX.


Becali a anuntat pentru a doua oara intr-o saptamana transferul lui Kamer Qaka de la Iasi la FCSB. Insa tot pentru a doua oara intr-o saptamana oficialii ieseni sustin contrariul! Acestia anunta ca mutarea nu este perfectata si ca asteapta o noua oferta!

Chiar daca Becali a spus ca lucrurile sunt rezolvate si ca fotbalistul urmeaza sa vina la Bucuresti pentur a semna cu FCSB, surse apropiate clubului ros-albastru noteaza ca negocierile sunt inca in desfasurare.

Stelistii au oferit 320.000 euro, insa Iasiul mai vrea diferenta pana la 400.000 euro si un procent dintr-un viitor transfer.

Contactat de ProTV si www.sport.ro, Adrian Ambrosie, presedintele Iasiului, a spus: "Il asteptam pe noul patron, domnul Vasi, sa faca o noua oferta".

România va fi lovită de o vijelie cu gheaţă, care a făcut dezastru în Ungaria
BRAT
Modifică setările cookies