EXCLUSIV | Becali a dezvăluit principala calitate pe care trebuie să o aibă un atacant la FCSB! :) Ce spune despre Mamut

Gigi Becali a vorbit despre evoluția lui Ivan Mamut. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 August 2021, 12:22
Data actualizarii: Luni 09 August 2021, 14:01

Ivan Mamut (24 ani) a debutat pentru FCSB în meciul cu Gaz Metan Mediaș, câștigat de echipa roș-albastră cu 2-1. Atacantul croat a rezistat doar 45 de minute pe teren, fiind schimbat la pauză cu Ianis Stoica. Însă Gigi Becali a mărturisit că a fost mulțumit de evoluția atacantului, chiar dacă a fost înlocuit. 

„Să nu sară mingea din el 2 metri. Nici nu-i cer să marcheze!”
 

Chiar sunt mulțumit de Mamut. Eu nu vreau un atacant ca Benzema, dar vreau să facă ce a făcut Mamut. Când a venit mingea la el, nu a pierdut-o, omul nu s-a încurcat în ea. Mamut e un atacant pe care l-aș vrea eu, nu e încă bine pregătit. Am făcut această schimbare pentru că Mediașul era o echipă care nu refuza jocul. Ce am văzut aseară la Mamut mi-a plăcut.

Eu pe cuvânt că am fost mulțumit de Mamut. Vreau de la un atacant când pune piciorul, să nu sară mingea la 2 metri. Nici nu-i cer să marcheze goluri!”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Sezonul trecut, Ivan Mamut a marcat 3 goluri și a oferit 3 pase decisive în 26 de meciuri disputate pentru Universitatea Craiova. 

Modifică setările cookies