Gigi Becali Becali FCSB FCSB Mihai Teja Teja FCSB Superliga

EXCLUSIV! "Asta e ordinul meu, asa va arata echipa de acum incolo!" Becali a facut anuntul: GATA cu libertatea lui Teja la FCSB

Gigi Becali a inceput sa ia masuri dupa egalul de la Calarasi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Februarie 2019, 14:53
Data actualizarii: Duminica 03 Februarie 2019, 16:25

Daca la venirea lui Teja la FCSB Becali anunta ca nu se va baga timp de sase luni peste antrenor, acum, dupa egalul chinuit de la Calarasi, patronul FCSB a revenit asupra deciziei si a spus ca va dicta doua schimbari in echipa. 

Gigi Becali s-a declarat nemultumit de prestatia lui Stoian si spune ca l-a remarcat pe Matei. Mai mult, el nu-l mai vrea pe Balgradean in poarta si spune ca se va baza pe Andrei Vlad pana la aducerea unui nou aparator. 

Patronul FCSB a dezvaluit pentru PRO TV cum va arata noua echipa. 

"Eu nu cred in Stoian. Nu cred ca e mare fotbalist. Poate sa spuna cine o vrea si cine n-o vrea. Nu cred, l-am vazut aseara. Eu l-am luat pentru ca mi-au spus altii. 

Eu cred ca am dat lovitura, si o sa vedeti daca ma pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasa. 

Cand incepi sa faci formatia, pune prima data pe Matei si pe Man si dupa pune-i tu pe ceilalti. Il scrii pe Matei pe lista si dupa pui ce vrei tu! Asta o sa fie echipa Steaua de acum incolo! Asta e ordinul meu, scrie-l pe Matei pe tabla si pune-l si pe Vlad pana aducem portar", a spus Becali pentru PRO TV. 


VEZI SI: 

**Mihai Mironica, dupa Dunarea - FCSB 1-1: "FCSB, cea mai mare dezamagire!"

Aboneaza-te AICI la canalul nostru de YouTube

Modifică setările cookies