Gigi Becali antrenor FCSB Toni Petrea Superliga

EXCLUSIV | "Asa ii spun eu lui Toni Petrea!" Cum l-a poreclit Becali pe antrenorul de la FCSB si ce planuri are: "Daca nu face asta, gasim alt apostol"

Gigi Becali a vorbit la Pro X despre antrenorul echipei sale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Aprilie 2021, 13:10
Data actualizarii: Luni 19 Aprilie 2021, 13:13

Patronul celor de la FCSB a dezvaluit ca pentru el Toni Petrea este Toni 'Piatra', numindu-l asa pentru ca este puternic atunci cand echipa castiga, dar si dintr-un motiv biblic, pe care l-a explicat in direct. 

"O jurnalista l-a intrebat pe Toni Piatra ce s-a intamplat in prima repriza. Pai, ce s-a intamplat? I-am asfixiat in prima repriza si au dat un gol pe contraatac, in a doua i-am asfixiat si mai tare si asa a fost sa fie, sa castige FCSB. Toni Piatra ii spun ca e puternic, cand castiga ii zic asa, e tare ca piatra. Daca pierde, la revedere, nu mai e nicio piatra. 

Petre e piatra de temelie pe care Hristos a pus-o si de-aia ii zic eu 'Piatra' lui Toni ca a pus baza noului FCSB. Daca nu se intampla, gasim alt apostol. Dar la ce vad eu, cred ca vrea Domnu' cu noi. De la 0-1 sa dai doua goluri si sa castigi... eu asa vad", a declarat Gigi Becali la Ora exacta in sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!