Liga 1

EXCLUSIV | A doua oferta pentru Budescu pe care Gigi Becali o are pe masa // Suma de transfer si salariul

Gigi Becali a anuntat in aceasta dimineata la Ora exacta in sport ca il vinde pe Budescu la Al Shabab, noua echipa a lui Marius Sumudica, pentru 2 milioane de euro

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2018, 13:56
Data actualizarii: Luni 25 Iunie 2018, 14:13

Becali vrea sa il vanda pe Budescu si a mai scazut la pret.

"Il dau la arabi, la Sumudica, pentru 2 milioane de euro", a anuntat patronul FCSB in aceasta dimineata la PRO X.

Becali mai are o oferta pe masa

Gigi Becali a primit zilele trecute o alta oferta pentru Budescu - Videoton, din Ungaria, a transmis conducerii FCSB sumele puse la bataie: 1,25 milioane de euro suma de transfer si 35.000 de euro pe luna salariul jucatorului.

Patronul FCSB le-a transmis maghiarilor sa mai puna cateva sute de mii la suma oferita, iar unele surse spun ca transferul s-ar fi putut face la 1,5 milioane de euro.

Becali tine acum oferta de la Videoton ca pe o varianta de rezerva, in cazul in care Marius Sumudica nu va putea sa ii convinga pe arabii de la Al Shabab sa plateasca cele doua milioane de euro cerute de patronul FCSB.

"Vreau o echipa de baieti muncitori"

Gigi Becali vrea sa scape de jucatorii problematici din lot, pentru o atmosfera mai buna in jurul echipei. Asta e motivul pentru care este dispus sa il cedeze pe Budescu, dupa ce Alibec a fost exclus definitiv din lot.

In finalul sezonului trecut s-au accentuat tensiunile dintre Dica si Budescu, acesta din urma iesind de multe ori public cu declaratii care i-au stirbit din autoritate antrenorului.

"Eu vad ca la Mondial nu castiga vedetele, ci castiga echipele care muncesc, care sunt unite si care se sacrifica pe teren", a mai spus Becali la Ora exacta in sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies