Brazilia Campionatul Mondial 2018 CM 2018 Rusia Cupa Mondiala 2018

Politia rusa a retinut un suporter la meciul Brazilia - Costa Rica. Ofiterii au avut un soc atunci cand au aflat cine este barbatul

Citeste si - "Atac mai naucitor nu va exista! O sa fie vijelie!" Cum spune Becali ca va arata ofensiva FCSB-ului daca Budescu pleaca langa Sumudica

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Iunie 2018, 13:52
Data actualizarii: Luni 25 Iunie 2018, 13:55

Rusia va extrada un brazilian acuzat de jefuirea unor oficii postale in tara sa, care a fost retinut vineri pe stadionul din Sankt Petersburg, cu ocazia meciului dintre Brazilia si Costa Rica, din Grupa E a Cupei Mondiale.

Rodrigo Denardi Vicentini a fost retinut de politistii rusi in baza unui mandat international de arestare, dupa ce a urmarit din tribune victoria Selecao in fata costaricanilor (2-0). El este cautat in tara sa pentru participarea la o serie de jafuri in grup vizand oficii postale, produse in cursul anului trecut.

Conform site-ului rus online Fontanka, Vicentini a fost identificat in cursul meciului de Interpol, care a colaborat cu politia rusa si cea braziliana pentru a-l identifica in multime.

Politistii au ales sa astepte finalul meciului inainte de a-l retine, pentru a nu-i alama pe ceilalti suporteri prezenti in tribune.

Tribunalul din Petrograd a precizat ca suspectul, care detine si cetatenia italiana, a locuit si a lucrat in ultimul an in Marea Britanie. El va fi retinut in Rusia pana la doua luni, in cadrul cererii de extradare.

Modifică setările cookies