"Eu nu sunt pe scaunul lui sa vad daca se clatina!" Continua DezASTRA la Giurgiu? Care e viitorul lui Isaila

Eliminata din Cupa Romaniei de Mioveniul lui Claudiu Niculescu, Astra trece prin cea mai grea perioada din acest start de sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 10:37
Data actualizarii: Vineri 26 Septembrie 2014, 10:44

Pentru Astra, forma proasta a picat cum nu se poate mai rau. Urmeaza meciurile cu Steaua din campionat si cu Salzburg in Europa League. Dinu Gheorghe a vorbit si despre viitorul lui Isaila la echipa:

"E foarte greu sa ducem in trei competitii. Sunt mai multe probleme pe care trebuie sa le luam in calcul. In primul rand, faptul ca nu am reusit sa ne refacem fizic dupa jocurile din trei in trei zile. 5-6 jucatori nu au prins pregatirea de vara si se cunoaste."

"Vom vedea ce se va decide in cazul lui Ben Youssef. Daca domnul Niculae v-a zis asa... Am discutat in permanenta cu Ioan Niculae, in momentele astea trebuie sa discutam. E un capat de tara ca ne-a eliminat Mioveni? O sa mai fim peste doi ani, avem campionatul, trebuie sa jucam cat mai bine si vom incerca sa facem o figura cat mai buna in Europa League. Eu nu stau pe scaunul lui sa vad daca se clatina. Nu cred ca este niciun motiv sa se clatine acum", a declarat Dinu Gheorghe la Sport.ro

Modifică setările cookies