Steaua da muzica TARE pentru derby-ul cu Astra! Anuntul capitanului Stelei de la Berceni: "Dansam dupa ce le dam goluri"

Steaua da muzica TARE pentru derby-ul cu Astra! Anuntul capitanului Stelei de la Berceni: "Dansam dupa ce le dam goluri"

Steaua a scos-o pe ACS Berceni din Cupa Romaniei, iar gandurile s-au mutat instant catre meciul cu Astra din campionat!

Campionii au derby pe Ghencea in weekend. Capitan la Berceni, Lucian Filip spune ca stelistii vor exersa dansurile la antrenamente pentru a se bucura dupa golurile contra rivalei de la Giurgiu. :)

"A fost un meci greu, am avut o prima repriza in care am fost mai timorati. Au jucat baieti care nu au intrat prea mult pana acum. E bine ca lucrurile au decurs normal. Daca nu da Keseru gol, da Rusescu. Daca nu, da Iancu. Sunt jucatori de valoare la Steaua. Nu am crezut nicio secunda ca pierdem, avem experienta, nu ne temem de adversarii pe care-i intalnim.

Am avut mare noroc, am fost ferit de o accidentare grava la intrarea lui Etienne. Nu am dansat azi dupa goluri, dar o sa dansam la urmatorul meci, cu Astra. Vrem sa castigam cat mai mult, sa ne distantam si apoi sa rapunem si Clujul", a spus Filip la Sport.ro.

Citeste si:SteauaAstra
VIDEO PROTVPLUS.RO

Proteste violente în Franța față de "dictatura sanitară". Poliția a îndepărtat mulțimea cu apă. VIDEO
BRAT
Modifică setările cookies