"Este făcut, este făcut în proporție de 90%". Mircea Rednic a anunțat un nou transfer la UTA Arad

Mircea Rednic Daniel Dumbravanu transfer uta arad UTA Arad Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 15:27
Data actualizarii: Vineri 12 Iulie 2024, 13:57

UTA Arad debutează în noul sezon din Superliga României, pe teren propriu, împotriva celor de la Rapid. 

Înaintea confruntării de sâmbătă, de la ora 19:15, Mircea Rednic a anunțat că Daniel Dumbrăvanu (22 de ani) este aproape de a fi transferat la gruparea din Arad. 

Internaționalul moldovean ar fi al 13-lea fotbalist care ar ajunge la UTA în această perioadă de mercato. 

"Suntem aproape să asemănăm cu un fundaș central care va ajunge în seara asta. Ajunge joi seara la Arad și este făcut este făcut în proporție de 90%. Este un fundaș central, internațional, din Moldova. 

E un fotbalist de perspectivă, cu calități și școala făcută în Italia. Mai sunt de pus la punct câteva detalii și va semna", a declarat Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă. 

Alexandru Meszar: "Eu mi l-aș fi dorit pe Niță în poartă!"

După despărțirea de portarii Florin Iacob și Danylo Kucher, clubul arădean a făcut o ofertă îndrăzneață pentru Florin Niță, portarul naționalei României la EURO 2024. 

„Eu mi l-aș fi și dorit pe Niță în poartă, de exemplu. Era fără contract și am luat legătura cu el, dar ne-a spus să mai așteptăm…”, a declarat Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA., conform Sportarad.ro.

La 37 de ani, Florin Niță, care s-a despărțit recent de Gaziantep, este în căutarea unei noi echipe, iar ofertele nu lipsesc, inclusiv din Arabia Saudită. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!