FOTO Emoții înaintea derby-ului din Gruia! Gazdele, îngrijorate de starea gazonului: „A început să ningă ca în Frații Grimm!”

CFR Cluj FCSB Stadion Gruia Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 13:01
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 13:46

Emoții înaintea celui mai așteptat duel din etapa cu numărul 24 din Superliga, dintre CFR Cluj și FCSB.

Organizatorii au anunțat că la Cluj ninge abundent, iar în momentul de față se fac eforturi susținute pentru ca gazonul să fie practicabil la ora meciului.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a anunțat că inclusiv suporterii s-au prezentat la stadion pentru a pune umărul la deszăpezirea suprafeții de joc.

„Stadionul a fost verde, impecabil. La o oră după ce a fost gata curățat, a început să ningă ca în Frații Grimm. Toată echipa, galeria a venit. Trebuie să bagi cu lopata.

A fost și el (n.r - Ioan Varga, finanțatorul echipei) la stadion să vadă. Facem tot ce depinde de noi. Acum mai e zăpadă.

Drenajul este foarte bun, încălzirea funcționează perfect. Drenajul este impecabil. Terenul va fi foarte bun dacă nu va ninge. A fost impecabil. L-am finisat. Aveam grijă cu lopata în mână.

Cel mai sănătos ca să protejezi gazonul e cu lopata. Va fi greu meciul că e rece. N-ai ce să faci”, a spus Balaj.

CFR 1907 Cluj - FCSB, duminică, 5 februarie – ora 21.00

CFR şi FCSB s-au mai întâlnit de 67 de ori în principala competiţie internă, de 19 ori s-au impus clujenii, de 24 de ori au câştigat roş-albaştrii bucureşteni, iar alte 24 de partide s-au terminat la egalitate.

Un singur succes a reuşit FCSB în precedentele 13 deplasări pe terenul ardelenilor din campionat, în chiar ultima dispută de la Cluj, pe 17 aprilie 2022, CFR - FCSB 0-1 (marcator Octavian Popescu), în rest au fost șase victorii ale gazdelor şi tot atâtea remize.

Cea mai recentă întâlnire directă pe prima scenă a avut loc pe 15 decembrie 2022, FCSB - CFR Cluj 0-1, gol înscris de Rangelo Janga.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!